vecka 35.

Hela jag känner mig så glad när jag skriver detta. Jag har haft en superproduktiv gårdag och det får mitt hjärta att sjunga! Att få ticka av min to do list är en underbar känsla. Jag får ibland ett stort motstånd mot att göra vissa arbetsuppgifter och då ligger de där och skaver och skaver. Men nu är några av dem gjorda och mitt hjärta känner sig så mycket lättare!

Jag har gjort ytterligare en uppgift som krävs för att få mitt aktiebolag. Jag har fotat ett underbart samarbete. Jag har betat av hela min maillista och ringt en massa samtal jag dragit mig för. Jag älskar när jag kommer in i sådant flow! Jag älskar också att David är hemma. Vi umgås inte för vi gör vars en grej här hemma men det är så mysigt ändå att bara ha honom här. Vi äter lunch ihop och på eftermiddagen kommer han in med en kopp kaffe till mig.

Jag känner tacksamhet!

Jag har några riktigt roliga händelser denna vecka. Imorgon ska jag på IM expo. En heldag om influencer marketing som min agentur Proad anordnar. Jag längtar! Jag kommer få träffa massa spännande personer, lyssna på intressanta föreläsningar och bli jätteinspirerad! (men vad ska man ha på sig!?) Jag har även bokat träningsdejter med kompisar och på imorgonkväll kör jag, Sandy och Gabriella bokklubb på insta! Så mysigt!

Med andra ord, PMS:en är loooooong gone och jag är återigen fylld med energi! I love it!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x