veckonytt #277

God morgon! Jag har haft en underbar morgon! Estrid var på strålande morgonhumör (!) och allt gick så snabbt och utan tjat att jag hann både träna och duscha innan jag lämnade henne i skolan. Snacka om magisk start på morgonen. Nu sitter jag i biblioteket med mjuka ribbade byxor och en luftig krispigt vit skjorta. Jag dricker morgonens första kopp kaffe och den smakar SÅ gott! Utanför fönstret lyser solen men det blåser hemskt mycket. Och jag vet att de skånska höststormarna är snart här. Jag tycker det är så mysigt! Vips här det kyligare ute och då är det dags att plocka fram en riktig klassiker. Nämligen trenchcoaten!

Den ribbstickade tubtoppen är jag så sugen på fast att vi går mot hösten. Den går att bära under kavaj och över en skjorta och det kommer vara SÅ snyggt!

Den här underbara blusen i sidenmix finns nu hos COS. (adlink)

Många undviker utomhusaktiviteter under hösten för att man helt enkelt inte kan klä sig efter vädret. Låt inte det stoppa dig! Investera i en härlig regnjacka. Den här från Indiska tycker jag mycket om och den kommer i olika färger.

Äntligen är det högsäsong för doftljus. Jag ÄLSKAR det! Gärna dyra och svulstiga så att det riktigt blir en ritual av att tända dem! Jag är nyfiken på ljusen från Trudon (adlink). De är så vackra!

Jag älskar min svarta kostym i ullblandning. Så välsittande och skön. Just nu har Arket fått in en riktigt klassisk och snygg kostym (adlink).

Nu är det hög tid att höstpreppa huden! Kroppen har utsatts för sol, vind, salt och säkert en hel del BUS och solskydd. En rejäl omgång med en kroppsskrubb ger en sidenmjuk hud. Jag älskar Rituals bodyscrubs! (adlink)

Ska du satsa på en enda sko i höst så låt det bli på en loafer. Den är SÅ trendig i höst och gärna med vita strumpor i! Dessa från & other stories är så fina tycker jag (adlink).

En annan trend jag tror kommer starkt nu är kornblått. Både på inredning och på kläder. Den här kjolen från House of Dagmar är så väldigt väldigt fin!

Den lilla miniväskan som varit så trendig är nu på väg bort lite. Nu är det en revival för den stoooora väskan! Den här från Yusefi är helt galet snygg! Den har hamnat direkt på min önskelista!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x