Veckonytt #206

Herregud, 21 december! Snacka om att tiden flugit fram. Veckans veckonytt är lite av en nyårsglamspecial. Först ut är denna duo av schampoo och balsam från Maria Nila (adlink). Denna duo är nog min favorit och jag återkommer till den om och om igen. Helt underbar om du som jag har känslig hårbotten. Och jag tänker att inför nyårsafton vill man göra en grundlig rengöring av håret.

Jag är alltid intresserad av att lägga till glas i vår samling. I 13 år har David frågat om vi inte har så det räcker. Och svaret i 13 år har alltid blivit ”man kan aldrig ha för många glas”. Jag gillar verkligen dessa låga glas från Åhléns (adlink).

Unna huden en rejäl skrubb inför nyårsafton! Jag älskar denna scrub från Skin treat. Med enzymer och AHA-peeling ger den ett underbart resultat.

Och visst ska vi gå all in på manikyren denna nyår? Jag känner att ALLT man kan göra för att glamma upp denna speciella tid BÖR man göra! Jag själv är så himla nyfiken på att testa dessa lack från Atelier Rouge.

Jag erkänner, det finns fortfarande några plagg jag är rädd för och jeans är en av dem. Därför är 2021 året jag SKA utmana denna klädrädsla! Dessa jeans från H&M (adlink) tycker jag är så sjukt snygga!

Blir 2021 året du tar din hudvård till en ny nivå? Jag tycker det! Att dutta och plutta hemma i badrumsskåpet är verkligen en terapeutisk stund. Om du känner dig förvirrad i djungeln av produkter har ELLE en jättebra artikel nu om alla olika syror som finns i hudvård och om hur man ska tänka.

Jag SKA avsluta 2020 i kashmir och inleda 2021 i detsamma. Visst bara måste det sätta tonen för ett himla lyxigt, mysigt och flärdfullt år? Denna morgonrock från Soft goat (adlink) är ju bara SÅÅÅÅÅ ljuvlig!

Kommer du fortsätta jobba hemma 2021? Börjar du bli trött på tofflor och mjukisbyxor? I hear you! Investera i ett par riktigt snygga ballerina som kan bli din nya innetoffla, fast glam edition! Dessa påminner om skor från Atp Atelier (min favvis) men är faktiskt budgetfynd från & other stories (adlink).

för egen del är 2021 året då underklädeslådan ska fortsätta få en makeover. Bort med det noppiga, urvuxna och trista och in med det vackra, sensuella, mjuka, glansiga och bekväma. Denna bh är helt ljuvliga tycker jag (adlink).

Jag ska även avsluta 2020 och inleda 2021 med rörelse. För min kropp förtjänar rörelse. Jag vill göra det i stil (but ofcourse) och är sååååå sugen på ett par lyxiga träningstights från Filippa K sport (totalt inspirerad av Ebba von Sydow såklart!) (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x