veckonytt #273

Bloggen har haft semester men nu är jag tillbaka igen! Wohoo! Och ni är många som är tillbaka på jobbet idag! Därför vill jag ge er ett inspirerande veckonytt som ger energi, glädje och pepp inför de första jobbdagarna! Kanske du känner att sommaren är över och det känns deppigt? NEJ! Förläng sommar/altan-säsongen med den här eldstaden från Eva Solo (adlink). Så mysigt att sitta ute med den ju!

Om du har trädgård så kommer den fortsätta leverera blommor långt in på hösten. Förläng sommarkänslan genom att sätta blommor i varje rum. Unna dig en ny vas och gör den till din speciella vas. Den som fylls med de vackraste blommor efter torsdagsstädningen, som fredagsblomman eller kicka-igång-måndagen-buketten. Denna vas är från Cooee och jag älskar den (adlink). Jag har den själv i mörkbrun och använder den så himla ofta.

Själv drömmer jag om den här magiska vasen från Artilleriet. (adlink).

Bad bitch energy! Ja, det är det du ska ta med dig in på den första jobbdagen! Se till att ta med dig klackskor i väskan eller ha ett par stående på kontoret! Gympaskor kan du bära till och från jobbet. Men härliga heels skapar självförtroende, power och stuns i stegen! Jag älskar dessa skor med rejäl klack, inte allt för höga och i skinn. (adlink).

En gång hörde jag att en kvinna i rött är skrämmande. Och jag tänker på det SÅ ofta! Om jag ska till en situation där jag känner mig otrygg eller osäker, och behöver extra confidence, så kör jag alltid på rött. Det här setet från Ellos är både på rea, bekvämt och chict till jobbet! (adlink).

Passa på att visa upp ditt solkyssta decolletage och nyckelben! Den här toppen från H&M tycker jag mycket om. Jag hade tagit lite skimrande olja över nyckelbenen bara för att få in lite extra va-va-voom i jobbdagen.

Bär med dig känslan av saltstänkt hår till kontoret genom att använda det här saltvattensprayet. Jag ÄLSKAR saltvattenspray och denna från SACHAJUAN är en av mina favoriter! Jag får underbar volym och lagom mycket textur och strävhet i mitt annars så fina platta hår. Du hittar den här (adlink).

Jag hade, om jag var du, gjort en härlig lista med inspirerande böcker, tidningar, poddar och SoMe-konton du vill ta del av i höst. Och sedan vigt 30 min om dagen till det. Lyssna på lunchpromenaden, läs en stund på kvällen, scrolla inspiration på bussen på väg till jobbet. Bara fyll dig med inspo! Jag vill ha en härlig fotpall till min fåtölj så att jag kan skapa ännu härligare lässtunder! Den här kommer från H&M home and I love!

Om du innan semestern var fast i kavajträsket, satsa då på en roligare jacka att bära på jobbet. Med en vit skjorta under och byxor i marin, vitt, brunt eller svart har du en så chic look! Den här jackan kommer från Monki (adlink).

Och slutligen, givetvis, ska du möta hösten med en ny doft. Hur doftar kvinnan du vill vara? Min doftar som Alive från Boss och jag bara äääälskar denna parfym! Helt magisk! Min girlpower-parfym! (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x