Veckonytt #272

Numera tvättar jag bara håret en gång i veckan och då är det absolut essentiellt att ha torrschampo hemma. Jag har aldrig testat den här från Kerastase (adlink) men den är på min lista att köpa när min nuvarande är slut.

Eftersom jag går i öppna skor hela sommaren blir mina fötter galet torra! så jag är alltid på jakt efter wow-produkter från torra fötter. Jag läste om den här sprayen (adlink) och den låter så spännande! Jag är supersugen på att testa!

Vilken helt otroligt fin sommarklänning från COS (adlink).

På sommaren behöver man inte särskilt många tjocktröjor. Men för de svalare sommarkvällarna är det skönt att ha en stickad gosig tröja att dra på sig över klänningen. Den här från Stylein tycker jag är så fin. Och den kommer också passa perfekt i övergångsgarderoben till hösten och vintern. Helt underbar!

Ännu en underbar klänning från COS! Perfekt i sin färg, längd och jag älskar den rynkade detaljen på sidan! (adlink).

Alltså hur fantastisk är inte denna väska! Jag har precis hittat märket Yuzefi och föll pladask för deras väskor.

Här är ytterligare en alldeles underbar väska från märket Yuzefi. I LOVE!!!

Nu kan man ju såklart bära färg året runt men jag märker att jag dras mer till färg under sommaren. Den här klänningen är helt fantastisk!

Omlottklänning måste ju vara den mest smickrande klänningsmodellen ever! Den här klänningen är från H&M men ser så himla lyxig ut! Jag älskar den!

Slutligen vill jag tipsa om de här vackra sängkläderna! Ett nytt märke för mig och allt var så himla himla fint! (adlink)

Ha en härlig måndag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hannas krypin
1 år sedan

Jag tvättar också håret bara en gång i veckan. Gillar Batiste´s torrschampo men kerastases kanske är ännu bättre. Härliga sommarplagg du valt ut.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x