veckonytt #287

I morse lämnade jag Estrid i skolan och gissa vad jag hade på mig? eller kanske vad jag inte hade på mig! Strumpor! Japp, jag gick dit i sandaler. 10 grader, solen lös och en rask promenad. Nu ÄR våren här och jag har fullt fokus på trädgård, utemiljö och vårmode! Vi börjar med en omgång för trädgården. Portabla LED-lampor är så fint och är underbart att ha för att kunna flytta runt beroende på var på uteplatsen man sitter. Jag älskar dessa små runda som finns i olika färger (adlink).

Här finns en mycket fint konsolbord (adlink) och jag älskar att det klarar av att stå även ute. Så det är en praktisk möbel som kan användas året runt. Så väldigt väldigt snyggt!

Letar du efter en modern snygg vattenkanna? Look no further! Den här är helt underbar! Och kan givetvis användas som en fin vas. (adlink)

Men åhhhh hur snygga krukor!? Om man planterar gräs i så får man en väldigt modern look på sin uteplats. De finns här (adlink)

Här kommer ett konsolbord till som klarar både inne och ute. SÅÅÅÅ snyggt! (adlink)

Behöver du tips på en härlig present att ge bort? Dessa grillbestick i metall och akacia är så himla fina tycker jag! (adlink)

Förra sommaren satt vi rent för lite på vår uteplats tycker jag. I år vill jag göra riktigt mysigt med matta, fler textilier och belysning. Dessa ljuslyktor tycker jag är väldigt väldigt fina (adlink).

Sådana här linnen är mitt mest använda plagg på våren och sommaren. Figurnära tanktop med lite brottarstuk på ringningen. Vill ha en i varje färg. Älskar dessa som finns här i olika färger (adlink).

I år vill jag ha en matta under vår soffgrupp på altanen. Jag tycker den här är jättefin (adlink). Extra plus i kanten för att den är så stor.

Jeansperfektion! (adlink)

Ha nu en underbar vecka darling.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x