Veckonytt #256

Bloggen fick också vara på semester när jag var i Sälen. Nu kliar det i fingrarna av inspiration och jag ser fram emot att visa er så mycket fina inlägg denna vecka! Vi kickar igång veckan med ett veckonytt tycker jag. Först ut är denna perfekta palett av neutrala ögonskuggor (adlink). Ett måste i varje sminkälskares necessär.

Ska du på solsemester på sportlovet? Investera i en härlig kaftan för det ger en så lyxig och välklädd känsla även om man har på sig enbart badkläder och sandaler till. Jag älskar den här (adlink).

Jag kan vara lite snobbig när det gäller handväskor. Jag tycker ofta att budgetväskor ser just, ja budget ut. Men ibland snubblar man över en riktigt fin en. Som den här från Na-kd! Den ser sååå lyxig ut tycker jag.

Här kommer tips på MAGISK skidjacka! Den finns även i silver! Herregud!!! Den går upp till stlk XL. Löp och köp säger jag!

Här är ett underbart underställ! Såååå himla fint tycker jag!

Jag tycker så himla mycket om den här lyxiga koftan från Ganni (adlink).

På min egen önskelista finns en kofta i chockrosa och den här är ju ren och skär perfektion! Nu är just denna i ull vilket jag inte kan bära, men för dig som inte får ull-kli vill jag tipsa! (adlink).

Modemässigt känner jag vårpeppen komma i mig. Jag längtar eter barfotafötter i ballerina, outfits i 50 shades of nude och även outfits med massa för. Jag älskar de här vita byxorna med pressveck. Det är en klassiker i garderoben och går att styla på så många sätt.

En trend för i vår blir metallic och den här klänningen ticks all the boxes! Sleek, sexy och så ser den sååå dyr ut. I love it!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x