Veckonytt #265

När jag var i Göteborg i förra veckan var jag förbi Artilleriet och det var så otroligt inspirerande! Jag såg bland annat den här ljusstaken (adlink) som jag tycker är helt otrolig! Den hamnade direkt på önskelistan!

By Malinas sommarkollektion har kommit och som vanligt vill jag ha prick allt! Du ser alla nyheter här! (adlink).

Jag blev så träffad av det här blogginlägget hos PT-Fia för jag är också SÅ trött! Tre resor på en vecka! Fyra tågresor och två flyg och endast en natt i den egna sängen och jag är helt otroligt slut. Då var det så skönt att Fia påminde om vikten av att få vila och landa i tröttheten. Läs inlägget här!

Layered har gjort den här sagolika filten som känns helt perfekt att inreda med i vår! Nu ska ju även våra hem få mer färg. Och jag som helst vill ha en neutral inredning drar mig för att köpa färgglada möbler och måla väggarna. Då blir textilier perfekt för att göra ett mer färgglatt hem.

Något jag såg överallt i Paris var oversized kavaj och jeansjacka! Gärna som om du lånat pappas gamla kavaj och jacka. Den här från Arket (adlink) tycker jag är väldigt snygg och också lite mer diskret i sin oversizedade modell.

Jag älskar att sneakers fortfarande är trendigt! Dessa budgetskor är sååå snygga tycker jag! De finns på rea här! (adlink) Både trendiga och sköna! Kan det bli mer perfekt?

Jag ÄLSKAR senilsnören! Snacka om att uppgradera accessoaren glasögon/solglasögon! Detta är från Gucci och finns här. Men spana in klädkedjorna för där brukar det finnas senilsnören. Ja, de heter säkert något coolare these days men du fattar vad jag menar!

Jag gör neutrala gelnaglar så att jag har starka naglar eftersom min egna är SÅ skruttiga och bara skivar sig. men jag gör dem just neutrala så att jag kan fixa min egen manikyr. Jag vill inte ha samma manikyr i flera veckor som det ju blir om man gör dem på salongen. Jag får ofta fråga om hur jag gör min manikyr och en viktig grej för mig är en sån här tunn nagellacksborste. Det blir så mycket enklare att måla detaljer med en sån än med nagellackets egna breda borste. Du hittar denna nagelborste här.

Kostymbyxan är SÅ trendig i vår! jag kommer definitivt satsa på en variant i vitt eller väldigt ljus beige. Dessa är från H&M och kommer i olika färger.

Och självklart bör vi alla även ha en riktig färgglad kostymbyxa i garderoben! Dessa är sååå fina tycker jag! (adlink)

Ha en fin dag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x