vecka 15.

Vilken dag jag har haft! Den började något hysteriskt med att jag inte hade täckning på min mobil och eftersom jag skulle köra till Borås var det något panikartat här hemma. David föreslog att jag skulle köra old school med karta. Jag föreslog skilsmässa. Men slutet gott allting gott. Telenor hjälpte mig med nätet, jag kunde göra GPS till Borås och jag och David är fortsatt gifta.

Vad skulle jag då göra i Borås? Säg det kan jag inte berätta! Jag vet! Nu är jag en SÅN influencer som säger A men inte B men ge mig detta! Låt mig känna känslan av att just nu besitta en miljon influencerpoäng. Vad jag dock kan berätta är att jag haft en underbar dag i Borås. Jag har varit i en kreativ himmel och haft ett möte som var lika delar utmanande som givande. Efteråt, när vi kramat hej då och vi ses snart igen, fick jag sitta en liten stund i bilen och samla mig. Hur känns det när drömmar slår in? Jo, det kan jag svara på nu. Det känns overkligt. Lite läskigt. Och alldeles alldeles underbart. Efter 7 timmar i bilen är jag såååå trött och redo för sängen. Jag var på väg ner i sängen när det plingade i mobilen. En tidning som vill ha en intervju och en inbjudan till ett event i Stockholm. Jag tackade ja till båda på stående fot och blev så upprymd att jag ju inte alls kan gå och lägga mig nu.

Det har varit otroligt mycket jobb att vara där jag är just nu och jag är innerligt stolt över resan jag gjort. Vilket arbete jag lagt ner! Och nu tillåter jag mig att stanna upp och njuta.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x