Årets och livets första kräftskiva

kräftskiva-1
I fredags åkte vi till Skanör för att gå på kräftskiva hemma hos Sara och Andreas. Jag har varit på kräftskiva förr, med mina föräldrar, men aldrig en vän-kräftskiva. Så det var lite av premiär för mig. Och för Estrid såklart.
kräftskiva-2
Vi började med fredagsmys och lite salta pinnar. Hur stora har inte våra barn blivit!? Där sitter dem med sina små fötter i vädret och kollar tecknat och äter salta pinnar. Jag orkar inte!
kräftskiva-3
Sen kom resten av gästerna och vi satte oss till bords. Kräftorna var maffiga men jag lät mig inte luras. Blä, jag är milt sagt inte förtjust i där små rackarna.
kräftskiva-4
Inte Estrid heller så hon åt köttbullar och makaroner.
kräftskiva-5
Andreas hade rökt räkor till mig. <3 <3 <3 Alltså hur fin får man vara. Han stod där vid sin grill och rökte egna räkor.
kräftskiva-6
Det var så fint att ha kräftskiva med våra barn. Fyra barn och alla satt och åt tillsammans. Efter att vi ätit och mörkret började falla dukades bord undan, barn kläddes i pyjamas och vi gjorde välling. Sen satt vi i soffor och fåtöljer och pratade, skrattade och hade världens lugnaste och mysigaste kräftskiva. De andra gästerna var Jonas och Madde and I adore them. Så himla bra människor och de blev blixtinbjudna till vår årliga Thanksgivingmiddag. Det är fördelen med älskvärda vänner, de har i sin tur älskvärda vänner.
kräftskiva-7 kräftskiva-8
I söndags var vi också i Skanör, i Paula och Fredriks nya hus. FATTA! Min syster har ett hus. Vi bjöds på söndagsmiddag och det kändes helt overkligt, min lillasyrra i ett hus. Och vilket hus sen! Amazeballs! Tur för Paula att hon, tillsammans med Estrid, är det bästa Gud skapat för annars hade jag gått under av avund. Nu pyr den bara lite systerligt. Speciellt när alla ljusen tändes och ett tungt regn föll mot rutorna och det bara var SÅ hemtrevligt. Tur de har ett gästrum för jag kommer spendera mycket tid där!

No Responses

 1. Petra skriver:

  kräftstjärtar på burk funkar fint annars är de läskiga tycker jag! vågat att starta eget go girl! jag vill ha ett eget företag nån gång!

  • Frida G Svensson skriver:

   jag håller helt med. de på burk är toppen! det är läskigt det här med att starta eget. jag hoppas jag klarar det.

 2. Charlotte skriver:

  Såg din kommentar inne hos BlondinBella – vill bara skicka lite pepp!
  Din blogg känns väldigt fin och välskriven, kommer gå toppen för dig!
  Kram
  /Charlotte – Mamma och student? Jag har tipsen!

 3. Vida skriver:

  Åh vad fint! I adore you too! 😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *