Hur gick det med 2017 års nyårsmål?

10 saker att överväga för det nya året-1
Jag hade nyårsmål och önskningar även under 2017. Jag skrev om dem i bloggen och jag tänkte vi kunde följa upp och se resultatet.

Privata mål
* Lära mig mer om aktier och sätta mig in i mina ISK-konton bättre. Jag vill bli bättre på pengar, placering och att helt enkelt tänka smart kring pengar.

Typ check på denna. Har några olika fondsparandes och något bättre koll. Men jag är inte den economista ännu som jag drömmer om att bli.

* Köpa en bil till för det hade sparat mig så otroligt mycket tid att slippa pendla om dagarna.

Japp, check på den! Underbart att ha två bilar.

* Jag hade otroligt gärna velat att 2017 var året då jag äntligen tränade regelbundet. Två gånger veckan eller nått sånt. Problemet för mig innan har alltid varit att all träning satt igång ätstörningsmonstret i mig och jag har inte vetat hur jag ska träna utan att bli negativt påverkad och få dåliga tankar. Detta är mer än önskan än ett mål för jag VILL så gärna vara stark och snabb och ha balans även när det kommer till träning. Och jag tror det hade varit en viktig pusselbit i att leva ett harmoniskt liv.

Nope, denna sak lyckades jag inte med alls 2017. Fortsätter med detta mål under 2018.

* Skapa den perfekta basgarderoben! This has to happen!

Haha LOL, not check! Gifte mig och köpte hus och köpte bil och sen fanns det inga pengar kvar till den perfekta basgarderoben.

* Springa en mil! Det har jag aldrig gjort och det är verkligen en sådan grej jag vill kunna checka av. Tänk att orka springa det lätt och ledigt! I mycket snygga tights och hemskt snabba skor.

* Nej inte check på denna heller. Men initierade en stegräkningstävling på jobbet som fortfarande är igång.

Professionella mål

* Få 10.000 unika läsare i månaden här på bloggen.

Åh så nära tycker jag. Fick 6.000 unika i veckan som mest.

* Fortsätta utveckla bloggen än mer till en business.

Ja det vill jag säga check på. Har jobbat med bloggen varje fredag under året och drivit det som en business med möten, ökande statistik och fler samarbeten.

* Få 2000 följare på bloggens nya instagramsida!

Inte riktigt där ännu. Jobbar på det!

* Ta mig i kragen och skaffa mig min advokattitel.

Jo men jag klarade ju in advokatexamen och nu återstår bara att skicka in min ansökan. Så nästan helt check på denna.

* Medverka i Almedalen på något sätt.

Det blev inget Almedalen för mig, men dock väldigt mycket annan politik.

* Föreläsa om feminism och jämställdhet.

JAAA STORT check på detta! Oj vad jag har föreläst. Kors och tvärs över landet och det har varit helt fantastiskt roligt. Tänk att jag gjorde det. Jag blev en föreläsare! Fantastiskt!

Vad lär jag mig av mina resultat? Jo att det är riktigt viktigt att sätta upp mål och att jag har klarat av mycket detta året. Dock ser jag att min stora framgång legat mer på businessidan än på den privata sidan. Och det är ju superskoj, men många av de privata drömmar och hälsomål jag hade fick hamna på efterkälken. Och så kan jag inte fortsätta år efter år, för det är varken bra för min kropp, min själ eller min energinivå. Nej 2018 blir lite mer av ett me, myself and I år tror jag. (hehe säg ett år som inte varit egoår för mig!).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
6 år sedan

Jag ska nog fasen sätta upp mål på min blogg med för 2018 och sen kolla om jag gjort de målen jag har tänkt, smidigt att gå tillbaka och kolla sen när det blir dags.
Nu här hemma så ligger pappan i huset och sover middag med lill pluttan och jag tar mig en förtjänt egen tid med en kopp te, tända ljus och lite fikabröd.
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

jag läste dina mål på bloggen! Bra jobbat. Nu kör vi järnet!

Linda
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Det gör vi 2018 nu kör vi
kram Linda

Annika
6 år sedan

Jag gillar uppdelningen i provat och professionellt! jag lyckades springa en mil för första gånger förra året i februari, sen blev det inte så mycket mer av det där. I år är målet att springa en mil 3 gånger. I år är jag bättre på att sätta upp mer konkreta, professionella mål för mig själv, ska bli intressant om jag kan hålla uppe disciplinen och följa dem… 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Annika
6 år sedan

men åh vad bra du är! Det ska bli så kul och peppigt att följa din resa! <3

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x