Är det möjligen dags för mörkläggningsgardiner?

voluspa tävling-3
Åh mina bebisgurus där ute. Sover era små barn också som kartor på grund av värmen och de ljusa sommarkvällarna? Jag tror vi nu är så illa tvungna att sätta upp en mörkläggningsgardin för det är stört omöjligt att natta Estrid för tillfället. Och efter typ en veckas tre timmar långa evighetsnattningar med övertrötthet, gråt och tandagnissel är jag nu på jakt efter den perfekta lösningen. Nu sätter jag mitt hopp till en mörkläggningsgardin.

Idag händer det roliga grejor! Vid lunch kommer det ut en fenomenal tävling här på bloggen. Jag avslöjar inte allt ännu, MEN jag kan säga som här att det är lyx och det doftar gott. Ikväll åker vi hem till våra vänner som köpt ett underbart hus. Det ska bli housewarming och grillning och jag hoppas på en varm sommarkväll och barn som sover heeeela kvällen. Heja önsketänkande!

Nej, nu har jag en otålig tjej här hemma som vill hoppa ner på golvet och leka. Vi hörs till lunch helt enkelt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Som du skrev: mörkläggningsgardiner! Bra idé att ha dom nere på dagarna också för att hålla sol och värme ute. Vi hade också en botdsfläkt i sovrummet som gick lite sakta på natten. Just nu har vi ljust nästan dygnet runt, man vill nästan inte sova. Fast jag är 45 år….inte ett….😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

igår sov hon mellan 19 och 20.30 och sen nattade jag fram till 23.00. Underbara liv! 😀

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x