Veckans to do

veckans to do-1
Jag har en riktigt rolig vecka framför mig! Dock intensiv nått så in i bomben. Det kommer bli rent för lite sömn, rent för lite vila och rent för lite tid för familjen. Men den 8 juni åker vi till Grekland och då ska vi ha en hel vecka bara för varandra. Jag kommer blogga från Grekland men drar ner antalet inlägg till ett om dagen istället för två. Nog om det, nu över till hur min kommande vecka ser ut.

Måndag
Efter arbetsdagen åker jag in till stan för att lyssna på Allan Widman som ska prata om säkerhetspolitik och vår nuvarande situation i Sverige. Det ska bli mycket intressant.

Tisdag – Onsdag
Dessa två dagar är det vanligt jobbdagar och på kvällarna har jag inget planerat utan ska maxa tiden med Estrid.

Torsdag – Fredag
Dessa två dagar är jag i Knistad tillsammans med Emma och massa andra bloggare. Mio håller bloggträff och vi ska få besöka Knistad Herrgård, prata inredningstrender och det bästa träffa Ullared-Boris!! Har man officiellt lyckats när man får träffa Boris? <3

Lördag – Söndag
Hela helgen ska jag vara tävlingsfotograf på Kronans crossfit-tävling. Jag älskar att fota atleter (du kan se några inlägg om det här och här) och jag ser mycket fram emot helgen. Det kommer vara mycket jobb, men samtidigt så sjukt kul!

Det är väl det här som kallas hela vägen in i kaklet innan man får slappa i en solstol med paraplydrink i handen? Men inte ska jag klaga, I’m living the dream!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Låter som en härlig vecka, här kör jag sista föräldraledigheten nästa vecka börjar jag jobba igen på Måndag så ja nu börjar det kännas riktigt tungt att veta att man ska tillbaka och jobba och slita, men det kanske kan bero på att jag egentligen känner att jag skulle vilja göra något helt annat än att jobba inom vården, har tröttnat sååååå mycket på att jobba helger och storhelger för dåligt betalt, men vad sjutton ska jag göra istället, jag är inget läshuvud så plugga vet jag inte om jag fixar. Men jag hoppas att jag i framtiden kommer jobba med annat än detta.
Ha en fin dag
Kram Linda

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x