Nu börjar vi med allt det roliga

nattlinne noa noa-2
Efter en härlig helgfrukost med färska bullar från Annas bageri (klassiker att handla frallor där) är vi igång med helgen. Nu ska vi äntligen börja med allt det roliga. David är på Optimera och köper grejor och fixar färgprover till mig. Jag är dying att måla om i sovrummet! Men det första vi ska göra är i Davids studio. En gammal vattenskada har gjort ett mindre mögelangrepp. Det är uttorkat och inget som är dåligt men det finns en liten lukt samt ser tråkigt ut. Så vi ska fixa till det idag. Eller ja, han ska göra det. Pappa ska hjälpa mig borra upp krokar i taket till våra taklampor. Mollypluggar var lite för skräckinjagande för mig. Mamma ska vara med Estrid och jag ska väl göra typ allt överallt hela tiden. Mest nyfiken är jag på färgproverna från affären. En vet jag vilken det är men de andra tre får David fria händer med. Med fria händer menar jag ”tre olika nyanser av grått”. =)

Åh vad skoj och spännande allt känns. Nu önskar jag bara att jag var gjord av pengar så jag kunde göra allt nu nu nu och köpa allt nu nu nu. Men även små steg för en framåt och idag är det fokus på taklampor, rengöring av vägg och färgprover. Vi hörs!
nattlinne noa noa-1

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
6 år sedan

Vad kul att få börja fixa med lite här och där.
Jag håller på att färga mitt hår Ebenholtssvart så ja mörk kommer man ju bli. Men jag trivs i de där mörka färgerna.
I Torsdags var jag hos kiropraktorn som knäckte loss lite här och där och som jag har ont i hela kroppen nu.
Ha en fin dag
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

åh spännande! blev du nöjd med resultatet? ja håret då och inte benknäckandet! =)

Linda
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Jag är nöjd med håret och ja det är väldigt svart men trivs i det. Knäckandet är jätte skönt men samtidigt lite obehagligt.
Ha en fin kväll
Kram Linda

Karin Fitness & Hälsa
6 år sedan

Kul med nytt hus och massa fix!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Karin Fitness & Hälsa
6 år sedan

ja det är verkligen superspännande!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x