VEM ÄR DU? Nu behöver jag dig!

vem är du-1
Jag är ingenting utan er. Utan dig! Det är för er jag skriver, det är er jag vill inspirera och det är er jag vill vara vän med. Och vad ni tycker är A och O för att jag ska kunna nå min dröm om att få en riktigt stor blogg. Ni måste ju gilla vad jag skriver, vilja komma tillbaka. Ett sätt att ”mäta” detta är att kolla hur mycket uppmärksamhet ett inlägg får, hur många gånger det delas i sociala medier osv. Men det absolut bästa jag kan göra är att gå direkt till källan. Till dig. Om jag får veta mer om dig, om dina preferenser och vad du tycker om min blogg, kommer jag kunna leverera och prestera bättre. Göra ett fokuserat och konkret arbete och slippa famla runt i mörker och hoppas på att jag träffat rätt. Därför tänkte jag helt fräckt ställa ett antal frågor i det här inlägget och jag vill så otroligt gärna att du svarar på dem. Antingen gör du det i kommentarsfältet, eller så skickar du det i ett mail till mig på info(@)fridagsvensson.se om du hellre vill vara anonym.

Faktum är att de få minuterna det tar dig att svara på frågorna kommer dels ge mig ett fantastiskt underlag att arbeta vidare ifrån men framförallt kommer jag lära känna dig bättre.

Ni vet ju så mycket om mig men jag vet ju ingenting om er. Och jag är nyfiken. På vem du är, vad du gör, var i landet du bor och vad dina intressen är. Så om du orkar och vill får du gärna berätta för mig vem du är.

  • Ålder och bostadsort?
  • Vad är ditt intresse/intressen?
  • Vad får dig att gå in på min blogg?
  • Vilken typ av inlägg gillar du och blir inspirerad av?
  • Vilken typ av inlägg scrollar du snabbt igenom och tycker var lite trista?
  • Vad vill du ha mer respektive mindre av i bloggen?
  • Saknar du något i bloggen?
  • Övrig kommentar

Tack så OTROLIGT mycket för hjälpen! När jag blir rich and famous ska jag bjuda er alla på balluns! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

22 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
S
S
7 år sedan

– 27, bor strax utanför Göteborg
– skönhet, familjen, mat, läsa, kunskap i allmänhet typ 🙂
– variation av en massa roliga ämnen, mycket uppdateringar, både personligt och ytligt.
– jag gillar smink och skönhetsinlägg, matinlägg, personliga inlägg, boktips
– oftast tycker jag inlägg med mycket bilder är lite jobbigt, då blir det lätt att jag struntar i att läsa
– mer av allt om man får säga så? 🙂 familjepussel, boktips (gärna aktuella), goda recept, lyxiga produkter
– saknar inte något,
Jag tycker jättemycket om bloggen för det märks att du lägger ner mycket tid på den, fina bilder och bra språk.
Så tack och kram /s

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  S
7 år sedan

tack så jättemycket för att du tog dig tiden! <3

A
A
7 år sedan

– Jag är 24 år och bor i Göteborg.
– Mina intressen är hudvård, skönhet och hälsa. Allt gällande välmående ungefär.
– Din personlighet som lyser starkt genom alla inlägg. Ditt driv, din passion, din förmåga att vara både lättsam och dödsallvarlig och sist men inte minst – den där lilla skönheten Estrid
– Dina inlägg om hudvård och smink älskar jag av ganska förklarliga skäl. Men även inläggen om karriär och utbildning gillar jag väldigt mycket. Åh, just ja! Inläggen om alla underbara kvinnor som du blir vän med uppskattar jättemycket.
– Jag scrollar förbi bokrecensionerna. Inte för att det är dåliga recensioner men för att de inte faller just mig i smaken.
– Jag tycker att du har en bra blandning av allt i din blogg! Du är en stor inspiration för mig på alla sätt och vis.
– Nej, faktiskt ingenting.
bloggen?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  A
7 år sedan

tack för dina svar! de betyder väldigt mycket!

Åsa
Åsa
7 år sedan

50, Malmö
Livet, resor, matlagning, inredning, yoga, mode
Mixen = det handlar om livet
Skönhetstipsen snabbläser jag
Gillar mixen – misstänker att det är du, ändra inte
Inte direkt
Gillar ditt engagemang och hur fint du beskriver dem du tycker om

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
7 år sedan

tack för input! guld värt!

Lotta
Lotta
7 år sedan

– 33, läkare, född i Malmö, uppvuxen i Falsterbo, men har snart bott i Tyskland i 20 år
– barn, familjeliv, inredning, ridning, medicin, mat
– dina framförallt ärliga och välformulerade blogginlägg om livets upp & nergångar! Att inte allt är så himla perfekt jämt. Högkvalitativa foton! Mixen av lyx och kladdigt barn 🙂 – livet helt enkelt. Och att Du bor och lever i samma trakter som jag själv känner till sen barndomen. Mina morföräldrar bodde på din gata vad jag tycker mig känna igen från dina bilder. Det känns mysigt på nåt vis! Att Du och Emma (att vara någons fru) hänger på samma event ibland. Roligt eftersom jag läst (och älskar!) hennes blog så länge.
– inläggen om Estrid och familjelivet som jag så ofta själv kan relatera till. Har en dotter på 22 månader och vet sen några dagar att tvåan är på väg. Festinläggen älskar jag också, kanske för att jag själv festar så mycket mindre nuförtiden.
– bokrecensionerna
– mixen är så bra som den är, ändra inget! Mer barntema funkar dock alltid 😉
– nej
– Tack för en fin blogg helt enkelt! Du verkar verkligen vara en toppentjej!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lotta
7 år sedan

tack för att du tar dig tiden! betyder mycket för mig!

Ida
Ida
7 år sedan

– 32 år, bor i Kalmar.
– Kultur i alla former, hälsa/träning, inredning och renovering, barn.
– Blandningen på inlägg, fina bilder, informativt, välskrivet och ambitiöst, det märks att du lägger ner mycket tid på varje inlägg. Att du bor i Malmö som jag älskar, men aldrig bott i.
-Tycker om att läsa dina bokrecensioner, jobbrelaterat (jobbar själv inom socialtjänsten med barn och familj), barnrelaterat (har barn i samma ålder som du). Generellt är det hög igenkänningsfaktor. Blir glad av att läsa din blogg!
– Det är inget som jag upplever som direkt trist faktiskt. Läser det mesta.
– Jag uppskattar mixen, högt och lågt och ärligt.
– Nej. Tack för en mysig blogg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
7 år sedan

stort tack! jag har antecknat dina svar! guld värt! ni är alla så fina som läser den här bloggen! världens gulligaste!

Agnes
Agnes
7 år sedan

47 åring från Eslöv
Barn. Inte bara mina egna, jobbar med barn.
För att du är en klok kvinna med bra blandning på dina inlägg, allvar och fest, högt o lågt.
Dina inlägg om andra kvinnor, böcker, din dotter.
Smink o skönhet, inte min grej..
Saknar inget, just keep up the good work!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Agnes
7 år sedan

jag bockar och bugar och skickar all kärlek!

Mathilda
Mathilda
7 år sedan

Hej! 34, Ludvika. Inredning är intresset. Älskar mixen på din blogg! Vardag, betraktelser, djupt och yta. Gillar personligheten som lyser igenom! Kommer inte på något jag scrollar förbi just nu. Det beror nog mer på grad av ork hos mig,hur noga jag orkar läsa. Tack för en härlig blogg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mathilda
7 år sedan

tack för input! har antecknat dina svar! kram på dig mathilda!

B I
B I
7 år sedan

Hej Frida!
Jag tycker din blogg är fantastisk! Du lyckas fixa den där mixen av allt på ett briljant sätt. Du djupdyker på ytan med de inspirerande makeup-tipsen och toppar med åsikter och funderingar, nyanserat, naket och ärligt på djupet i det allvarliga och viktiga. Fortsätt inspirera med din GirlPower! Tusen tack!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  B I
7 år sedan

tack för din feedback! det betyder mycket! stor kram på dig!

Clara, Bossbloggen
7 år sedan

1. 31 och Lund
2. Ledarskap och organisation
3. Din girlboss-attityd och ditt driv
4. Girlboss och karriär
5. Nu när jag kom hit för att läsa ikapp lite märkte jag att jag scrollade förbi haul-videon.
6. Gillar mixen du har
7. Inte som jag känner till
8. Keep up the good work! 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Clara, Bossbloggen
7 år sedan

tack för bra input!

Bess
Bess
7 år sedan

-49, Norge (kanskje din eldste leser, men veldig ung i sinnet;))
-Mellommenneskelige relasjoner, kommunikasjon, friluftsliv, hest & hund, yoga, litteratur, reiser, mote, innredning…
-En veldig bra blanding av flere ting som interesserer meg. Du fremstår som en klok og herlig kvinne med masse entusiasme, og jeg elsker ”take no crap”-attituden! Det er også tydelig at du legger ned mye jobb i bloggen og virkelig ønsker å bidra med noe gjennom den. Noen ganger kan jeg få følelsen av at en blogg liksom går litt på tomgang og det skinner klart gjennom at man egentlig ikke har tid til å blogge, men det er ikke tilfellet med din blogg. (Vet ikke om tomgang er ordet på svensk, men det betyr en motor som bare står og arbeider uten at man kommer noe sted :)) Du har gode og varierte innlegg!
-Liker variasjonen!
-Egentlig ingenting.
-Bare fortsett på samme vis!
-En liten tanke om det med å leve av bloggen: Forstår veldig godt at det er en drøm! Nå kan jeg bare si hva akkurat jeg mener, men jeg har faktisk sluttet å lese blogger med mange poster som tydelig er sponset. For meg blir det kunstig og like lite interessant som TV-reklame om jeg får følelsen av at noen er ”kjøpt og betalt”. Jeg tenker at det er en vanskelig balansegang.

Håper du klarte å lese norsk! Alle gode ønsker i fortsettelsen, girlboss Frida 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Bess
7 år sedan

Hej Bess!
Du är verkligen inte den äldsta. Det är faktiskt många läsare som är i din ålder. Din kommentar var så fin och jag tackar så mycket för all bra input! Du är så gullig som tog dig tiden! Kram på dig! <3

Irene
7 år sedan

Hej Frida! Har varit bortrest ett tag, så nu får jag läsa ikapp – och svara på dina frågor. Men först; Stort Grattis i efterskott på födelsedagen!

1) Jag är 60 (hur snabbt gick inte det?!) och bor i Lund
2) Hundar, vin, mat, stickning, böcker, mänskliga relationer
3) Att du är så personlig och så spännande, man vet aldrig vad som väntar
4) De som handlar om attityd och självkännedom. Sen är jag ju egentligen inte smink- och skönhetsintresserad alls; men du får det att verka lockande!
5) filmer tittar jag aldrig på
6) Jag tycker om mixen som den är, din personlighet och driv skiner igenom

Jag gillar din blogg därför att den visar på så mycket; hur man kan arbeta med sina attityder, att den är fullständigt skamlöst flärdfull emellanåt samtidigt som du inte backar för att skriva om det som är tungt och jobbigt också. Trots att jag är dubbelt så gammal som du tycker jag att jag lär mig en del av dig samtidigt som bloggen är rolig också.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

tack för att du tog dig tiden och gav mig all denna input! guld värt!

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x