Det nya objektivet är här – Nikon 50 mm 1.4

nytt objektiv-1
Men åååhhh vad jag är pepp just nu. ÄNTLIGEN slog jag slag i saken och köpte ett nytt Nikon 50mm 1.4 objektiv. Bilderna nedan är några snabba jag tog med objektivet och wow vilken känsla! Mer djup i bilderna, ljusare och det går att fota när ljuset är sämre. Så när David och svärmor suckar och pustar högljutt över matchen Sverige-Irland så leker jag med mitt nya objektiv. Vilken lycka. Och så passande att jag fick det idag då jag imorgon har träff med massa vackra damer som bara måste fotas med bra kvalité!

Ha en trevlig kväll mina vänner!
nytt objektiv-2 nytt objektiv-3 nytt objektiv-4 nytt objektiv-5 nytt objektiv-6 nytt objektiv-7 nytt objektiv-8 nytt objektiv-9

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna Suleika
8 år sedan

Fy bubblan – lyllos dig! 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
8 år sedan

vilken skillnad det gör med ett nytt objektiv!

Linda
8 år sedan

Kul med ett nytt objektiv, jag skulle vilja ha ett macro objektiv men de är dyra så får se om jag köper ett längre fram.
Ha en fin dag kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
8 år sedan

macroobjektiv, är det inte onödigt? jag menar om du har ett fast 50mm objektiv och fotar med stativ kan du ju beskära rätt mycket och ändå få bra kvalité? Eller?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x