Tips på bra helgutflykt

Det är väldigt mysigt att vi alla bor i hus nu igen. Det innebär att jag kan dra med mig hela familjen på trädgårdsutflykter. För några helger sedan åkte vi till en krukoutlet för att uppdatera våra krukförråd. Månsgård är en krukoutlet som har ALLT mellan himmel och jord. Så vi styrde våra steg dit.

Vi hann svänga förbi en plantskola också. Där hittade jag kalk till min gräsmatta och plastkrukor till mina dahlior.

Paula inspekterade pelargoner! <3

Lilla mammi! <3 Och ni må tro att det har hänt grejor i trädgården sedan vi gjorde denna utflykt. Mina dahlior växer så det knakar men min försådd av grönsaker verkade inte klara utplantering i förrgår. Jag tror jag ska börja skita i det här med försådd för det verkar ändå inte funkar för mig. Inget överlever. Nästa år kommer jag nog direktplantera utomhus istället.

Nu njuter jag verkligen av påskledigheten ska du veta. Solen lyser och vi är alla hemma lediga och vi ska beta av en lång to-do lista för trädgården. Det känns underbart att äntligen kunna vara ute i trädgården mer och fixa. Igår började jag bygga en blomlåda och tänkte färdigställa projektet idag. Känner mig väldigt Ernst när jag bygger själv.

Den här gulliga är väldigt glad över att vi är lediga tillsammans. Hennes senaste period av att vara väldigt mycket tre-snart-fyra-år verkar ha gått över. Lugnet har åter lagt sig i hemmet och vi har det mysigt. <3 Jag ser fram emot semestern ihop för jag märker hur mycket det betyder för henne när vi alla är tillsammans.

På altanen står den stora kruka som jag fick med mig hem från Månsgård. Den ska få en dahlia i sig är tanken! Det kommer bli väldigt vackert. Nu ropar David att frukosten är serverad och jag kan se mitt halvfärdiga bygge på altanen. Det är hög tid att ta itu med dagen. Ha en fin långfredag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x