Mina favoritbloggar just nu

favvisblogg

9 to 5 chic
Denna donna är verkligen effortless chic. Så fort hon har bloggat ett nytt inlägg kastar jag min i hennes blogg och sparar ner bilderna för jag får ultimat wardrobe envy. Jag vill ha ALLT i hennes garderob och styla det EXAKT som hon gör. Hon är en mästare på att få ihop outfits och sen skadar det ju inte i att hon har en garderob som svämmar över att designerplagg, it-väskor och sagolika skor. Detta är definitivt min favoritblogg när det kommer till mode. Om jag fick se ut som henne varje dag så hade mitt liv nog varit snäppet roligare, jag tror faktiskt det. *Mvh, sitter här i pyjamas* favvisblogg2 favvisblogg3 favvisblogg4

Better Bloggers
Linda är grundaren av det bloggnätverk som jag är med i, better bloggers. Detta är ett FANTASTISKT nätverk och i deras blogg levereras knivskarpa svar, analyser och inspiration på hur man tar sin blogg till the next level. Genom att följa denna blogg och läsa VARTENDA inlägg fick jag modet att göra om mina blogg, byta namn, skaffa egen portal och på sikt är tanken att starta företag och tjäna pengar på bloggen. Om du bloggar rekommenderar jag dig varmt att bli medlem och in och söka inspiration omedelbums!favvisblogg5 favvisblogg6 favvisblogg7

Cupcakes and cashmere
Alltså dör för denna tjejen. Hon har tagit sin lilla blogg och utformat ett riktigt företag. Hon har anställda, kontor, skriver böcker, släpper klädkollektioner och är en riktig kvinna som does it all och jag blir så inspirerad. Detta är en livsstilsblogg där inläggen spänner mellan recept, mode, skönhet, inredning, restips, motivationstips, karriärstips och allt där emellan. Exakt såhär skulle jag vilja ha min blogg. En livsstilsblogg som inspirerar andra, och som på sikt leder vidare till större projekt. Hon är fantastisk! Vi fick även barn med inte så långt mellanrum och hon skriver även om föräldraskapet, barn och hennes tankar kring att ha fått barn. favvisblogg8 favvisblogg9 favvisblogg10

Erika kan berika
Detta är en av mina svenska favoritbloggar. Erika är radioproducent och bor i Stockholm med sin man och sin superdupermegagolliga tvillingar som är 3,5 år. Erika är magisk när det kommer till att skriva. Hon skriver på ett sätt jag aldrig varit med om innan. Så medryckande, mänskligt och igenkännande. Hon är rolig och jag skrattar högt när jag läser. Samtidigt beskriver hon livet med sin familj så innerligt och ömt att jag stundtals även torkar en tår ut ögonen. Jag älskar allt med hennes blogg. Språket, bilderna, kläderna som barnen bär, deras inredning, hennes boktips! Kort och gott en AMAZING blogg! Jag är kär i Erika. OCH hon är bästis med min andra girlcrush Katarina Wennstam. *svimmar*favvisblogg11 favvisblogg12 favvisblogg13

House of Philia
Detta är Sveriges bästa inredningsblogg! Petra är magisk när det kommer till inredning och hon har den mest utsökta smak någonsin. Allt hon köper och gör, vill jag (och resten av Sverige), och köpa och göra. Jag vill vara copy paste på allt i hennes hem! Hon bor i ett jättefint hus, med en fantastisk trädgård och hon inreder med konst, möbler och färger på det mest inspirerande sätt. Petra är jätteduktig på att ta bilder och framförallt är hon fantastisk på bildkomposition. Hon har ett öga för styling, stilleben och vinklar som ingen annan. Ibland skriver hon jättefina recept också som jag gladeligen ger mig på. Vilket hem! In och inspireras!favvisblogg14 favvisblogg15 favvisblogg16

Sandra Beijer
Sandra skriver bloggen niotillfem och är en av våra största bloggare i Sverige. Med en miljon sidvisningar i månaden (!) är hon vad man kan kalla en proffsbloggare. Jag har läst Sandras blogg i säkert 8 år och jag tröttnar aldrig! Hon är evigt nytänkande, nyskapande och den mest ambitiösa bloggaren jag vet. Hon lever på sin blogg och har genom den fått möjlighet att göra massa fantastiska projekt. Dessa har utökats och nu är hon en riktig powertjej som släppt klädkollektion för JC, släppt en megahyllad bok och jobbar nu på sin andra bok. Hon är duktig på att fota, alltså jättejätte duktig, skriver jättefint och är unik på det sättet att hon verkligen är vän med sina läsare. Hon blandar mat, inredning, mode och böcker med resmålsguider, boktips, feministiska tankar och politiska utspel. Kort och gott, en allsidig och mycket mycket bra blogg!favvisblogg17 favvisblogg18 favvisblogg19

Nord och Francke
Dessa två kulturtanter och journalister har en gemensam blogg på Sydsvenskan och det är underbara. Det är feminism, kultur, böcker och skarpa iakttagelser om omvärlden. Jag älskar deras inlägg om när de behövde betala för kranvatten på en restaurang i Malmö! Detta är verkligen två superintelligenta kvinnor och jag vill se varje film de tipsar om, läsa varje bok och göra varje kulturell grej de gör. De är underbara!favvisblogg20 favvisblogg21 favvisblogg22

Temptalia
Sminknördar, look no further, vi har hittat Nirvana! Detta är den ultimata skönhetsbloggen. Ingen blogg är som denna. Denna blogg är inte en blogg, denna blogg är en vetenskap. Genom mångårigt skönhetsbloggare har denna bloggare förvandlats till ett mecka. Hon får i princip allt av allt och hon testar allt. Varje produkt får ett betyg, varje produkt jämförs med liknande för att ge dig möjlighet att köpa en annan eller billigare produkt. Hon har skapat en foundationmatrix som gör att alla har möjlighet att hitta sin bästa foundation. Jag köper INGET utan att kolla vilket betyg hon gett det. Det har räddat mig många gånger från felköp ska jag säga. Allt under betyget B tittar jag inte ens åt. Men å andra sidan får jag akut habegär av allt som fåt betyget A eller A+. Detta är en av interners mest ambitiösa bloggar och jag vill typ buga till hennes ära. LOVE THIS BLOG!!!favvisblogg23 favvisblogg24

Vilka är dina favoritbloggar?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x