Redo att hålla helg

fruktkorg-1
Jag är så redo att hålla helg. På morgonen hade jag kontroll av ögonen och allt såg fint ut (no pun intended). Vi har storhandlat och frys, kyl, skåp och fruktskål är fylld till brädden för att vi ska kunna njuta frukost, lunch och middagar i helgen. Vi sitter här och kollar Sverige-Italien och det är mycket spännande. Estrid skulle nog inte hålla med för maken till understimulerat barn får man leta efter. Det verkar vara pesten att ha två föräldrar som kollar matchen. Men vi är i 85:e minuten och snart har hon vår odelade uppmärksamhet. I ugnen bakas en knäckig rabarberpaj som vi ska ta med oss till grannarna som vi delar vägg med. Ett otroligt praktiskt umgänge om du frågar mig! De ska bjuda oss på fredagskäk och barnen ska få leka och förhoppningsvis somnar de alla som små fromma lamm så de vuxna får en lugn, ostörd och avslappnad kväll. Vadå? Man kan väl önsketänka?

Imorgon ska jag göra något riktigt roligt. Jag ska fotografera muskliga och svettiga människor. Syrran och hennes kille tränar crossfit och jag har länge velat fotografera dem på en träning. Jag har beställt muskliga människor med minimalt med kläder så jag ser fram emot hotpants, bara bringor och svällande biceps. På söndag är det styrelsemöte för Liberalerna Skåne och det lär bli några timmar. Men där emellan, där är det familjetid och mys som gäller. Och självklart maratontittande av OITNB! <3

Nu ska jag kolla till pajen, busa med Estrid och se till att den här lilla familjen blir redo att gå på middag klockan 18. Vi hörs imorgon!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
7 år sedan

Låter som en bra plan för helgen! När du sett dig mätt på svettiga bringor kan du ta en titt på vårt bibliotek; din önskan är min lag så jag har nu lagt upp en väldig massa bilder på det i bloggen 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

ett mycket bra inlägg! tack min vän! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x