Hur fan visste du det, sticklingar och middag

middag hos grannarna-1
Kl 18.00 öppnade vi vår lägenhetsdörr, gick en meter till dörren mitt emot och klingade på. Grannumgänge är ju så praktiskt att det inte är klokt! Charlotte och Erik bjöd på middag och jag kom med dessert. De har det så himla fint hemma hos sig. Kom, vi tar en titt!
middag hos grannarna-2
På golvet fann sig Estrid snabbt tillrätta bland alla nya leksaker och David höll henne och lilla Tage sällskap.
middag hos grannarna-3
I fönsterkarmen frodades elefantöron och Charlotte är så himla pysslig och mysig och jag fick stickling på palettblad. Min odlingslusta har verkligen kikat igång på sistone. Nu ska här planteras och mina gröna fingrar ska få jobba hårt.
middag hos grannarna-4
Hej hej här är jag!
middag hos grannarna-5
Erik stekte kött som serverades i hamburgerbröd med picklad morot, grönsaker och en sås. Mycket mycket gott!
middag hos grannarna-6
Denna pjäs ger ju stort habegär!middag hos grannarna-7
Här är Märta! <3 Och Charlotte såklart!
middag hos grannarna-8
Hur gullig får man va?
middag hos grannarna-9
Under tiden som vi väntade på maten gick jag runt och smygfotade och så pratade vi såklart om huset som dem köpt. Ett alldeles underbart hus och det ska bli så kul att få se det live senare i år.
middag hos grannarna-10
Sen blev maten klar och vi satte oss i köket.
middag hos grannarna-11
Mycket koriander! Så gott!
middag hos grannarna-12
Hur gott och härligt ser inte detta ut? Jag drack en fransk äppelcider som är sagolik! Vi lyckades äta någorlunda samlat. Sen blev det paus för tandborstning, välling, pyjamas och nattning. Efter mycket om och men somnade även Estrid och sen sov alla småttisarna fint hela kvällen.
middag hos grannarna-13
Även Tage somnade tillslut och då spelade vi spel och eftersom både Erik och Charlotte är läkare blev det även mycket prat om det. Hur är det att obducera? Hur bemöter man psykiskt sjuka? Vad söker folk egentligen vård för? Hur funkar egentligen Viagra rent medicinskt och när vi (läs jag) kom in på likmaskar och rättsmedicinsk obducering var jag i tredje himlen.
middag hos grannarna-14
Lite mer spel och när klockan slog midnatt blev jag akut trött och bara nej nu MÅSTE jag gå. Kram, tack och hej då vi ses snart igen och så kunde vi mycket praktiskt bara rulla Estrids vagn från deras lägenhet och in i vår och sen somnade hela lilla familjen.
middag hos grannarna-15
Estrid vaknade tidigt i morse och efter frukosten var det en tröttmössa som satt och gned sig i ögonen så nu sover dem lite förmiddagsvila och jag ska ta ett ryck här hemma. Nackdelen med min perfekta syn är verkligen perfekt syn. Herregud! Vem visste att vi hade det så stökigt och dammigt!?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
7 år sedan

åh mysmysmys! önskar jag hade grannar man kan gå över till på middag sådär! tycker det är så fint att ”vänta” på maten och känna stöket från köket och dofterna. <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
7 år sedan

Vi är faktiskt bortskämda med både grannar mitt emot och en trappa ner som vi regelbundet umgås med. Så himla fint!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x