vecka 47.

Jag är full av energi! Min dipp är borta och jag har helt ställt om. Det tog mig en-två veckor att ställa om mitt mindset. Jag tog tid att lyssna på flera inspirerande poddavsnitt som gav mig trygghet, kraft och mod. Jag funderade på kvinnan jag vill vara. Gjorde en veckoplanering. Satte intention för morgondagen (som då var söndag till måndag) och nu är jag på en mycket bättre plats. Det är svårt ibland att veta vad som är på riktig-oro eller ”bara” PMS och/eller mensen. Det är ju så förädande lika känslor.

Jag lyssnade på ett favoritpoddavsnitt som ger mig sådan otrolig styrka när jag har pengaoro. Det är Holy crap podcasts avsnitt med Palwasha Feizi. ”Hur du attraherar in pengar och skapar rätt ’money mindset'”. Otroligt bra! Mel Robbins podd är alltid en vän i etern som ger mig mycket styrka. Sen satt jag i timmar och fönstershoppade online och planerade outfits inför veckan och framförallt helgen. Jag ska på stor tränarfest med fotbollsklubben. De är ju vana vid att se mig i toppluva och gympakläder så jag tänkte chocka folket med att vara lite mer gala. Och på söndag har vi träff med bokklubben igen och ska ha tema afternoon tea. Hur mysigt!!!

Min vecka består av att filma och fota massa content till er, filma ett samarbete, finluncha i stan, träna, fortsätta lyssna på mina poddar, jobba med att göra en sak i taget och mindsetet ”jag hinner det jag hinner”.

Jag hade en superproduktiv gårdag vilket alltid får mig att må bra. De dagar jag är slö och trött och inte får saker gjort lämnar mig alltid med en dålig känsla.

Jag ser hur fler och fler hittar till podden vilket är så fint och rörande att se. Ert stöd och engagemang är ovärderligt. Ni säger ofta att jag inspirerar er och att ni kikar in hos mig för att vända en dålig dag. Men vet du, du gör detsamma för mig! Så tack för allt du gör för mig.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x