Nytt jobbår, nytt hår – let’s do this

påskdagsmys-1
God morgon god morgon!
Idag ska jag till frisören! Det är inte så vanligt ska ni veta. Jag liksom glömmer bort att gå dit, men nu är det omöjligt att skjuta upp det en endaste dag till. Ni vet efter man fött barn, när man tappar håret? My god vad jag fällde! Det var helt sjukt. Och nu har jag typ 7 centimeter fluff runt hela hjässan och det ser inte klokt ut. Jag ber om mirakel, eller i vart fall en riktigt bra frisyr!
påskdagsmys-2
Här ser ni fluffet in all it’s glory. Det sprider sig runt hjässan som en gloria, den osmickrande varianten. På måndag börjar jag jobba, jag blir working mum. Då känns det helrätt med ny frisyr. Nu börjar jag bli sugen på att färga håret, jag som aldrig färgar håret. Frida 2.0 helt enkelt. Jag behöver förändring. Vi börjar med frisyren, den förändrar jag idag.
påskdagsmys-3
Haha, jag blir så full i skratt av dessa bilder. När jag satt och redigerade dem så mös jag och tyckte att de var så gulliga och att Estrid var så fin. Nu, när jag skrivit detta inlägg, ser jag inget annat än mitt fluff som flyger i vinden.
påskdagsmys-4
Det är på schemat idag. Bebismys, lägenhetsstädning, frisörbesök och årsmöte ikväll med Studieförbundet vuxenskolan. Och så någonstans där emellan ska jag få till att förbereda inför Estrids kalas. Vi ses senare idag, då ska jag visa bilder från eventet jag var på igår, med Framkalla.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Tora Hansson
8 år sedan

Hjälp vilka mysiga bilder!
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Tora Hansson
8 år sedan

taco fina du! och tack för att du tittar in! Din blogg var också jättefin!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x