Vanliga tankar en vanlig dag

hustankar-1
Jag ligger här på soffan och pustar ut. Vardagen går som på minutschema. Hämta Estrid, köra hem, tvätta händer, byta blöja, tvätta händer igen, laga middag, och suprise jag dammsög hela huset, bada Estrid, borsta tänder, natta och så poff egentid. Då ska man diska, vika tvätt, mangla, planera bröllop, blogga, examensplugga och gud vet vad. Men jag tar ett steg tillbaka. Jag ska nyansera mitt mående. Jag mår inte dåligt men jag har olust i kroppen. Stress och oro och många för mig ganska ovanliga tankar om att jag borde det ena och det andra. Men jag vågar inte pusha mig själv. Jag vill inte det heller. Jag vill göra sådant som jag mår bra av. Titta in hos er. Åh, vad jag uppskattar er. Jag brukar alltid svara på alla kommentarer men just denna period så hinner jag inte det, men du ska veta att jag läser varenda en och känner mig faktiskt, jag vill dra det så långt som älskad. Omhuldad. Omtyckt. Det får mig att må otroligt bra.

Jag tittar in här och läser vad ni skriver, och skriver till er. Sen ska jag gå och lägga mig och läsa. Min huvudvärk är inne på dag 6 och det är uteslutande spänningshuvudvärk. Jag tror på att vara snäll mot mig själv. Att hacka på mig själv för att jag inte pluggar, manglar eller bloggar mer kommer inte vara produktivt. Jag gör så gott jag kan utifrån de förutsättningar jag har nu. Och det är helt ok.

Vad tror du om det? Te och bok, det är jag värd va?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 år sedan

Du skriver så klokt. Var rädd om dig.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

<3 <3 <3

Sara Borg
6 år sedan

Helt klart. Att vara elak mot sig själv leder inte till något vettigt. Klart som sjutton att du ska ta dig tid för te och bok <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

tack! jag kan verkligen känna att denna paus har gjort skillnad. Har ett helt annat lugn nu!

Finurliga fröken
6 år sedan

Du är så klok! Älskar att läsa dina tankar. Hoppas att du kan hitta ett lugn och stressa ner. Men du vet ju vad du behöver och tycker om. Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
6 år sedan

tack fina du! ja, nu känns det faktiskt mycket bättre!

Irene
6 år sedan

Klart du är värd te och bok. Jag hade nog slängt in en kardemummabulle också, för det är du också värd!
Håller tummarna på fredag.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
6 år sedan

preach girlfriend!

Ida
Ida
6 år sedan

Kjempefint innlegg! Jeg sliter også med å balansere kapasitet og krav til meg selv for tiden. Vi skal jo liksom være supermennesker som skal klare så mye. Derfor er det så godt å lese at andre er så ærlig om at de er sliten og ikke klarer ALT. Håper du får slappet av og roet litt ned. Spesielt siden dere skal gifte dere snart, og da må dere være opplagt til å nyte dagen 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
6 år sedan

men vi är ju supermänniskor just för att vi tillåter oss att ibland inte orka. Annars är man ju för tusan en robot! =) Kämpa på! Vi kvinnor här finns för varandra.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x