En förträffligt bra första maj

första maj-1
Som liberal är första maj inte direkt en dag jag särskilt involverar mig i. Därför tog jag min lilla familj under armen för att gå ut i solen och gå till biblioteket. Men biblioteket var stängt, och utanför var det stort första maj firande, så vi tänkte att vi kunde gå förbi och titta. ”Frida!”, hörde vi från en filt. Och där satt ju Christina och Alex med gulleungarna Luna och Alma. Vips var vi på picknick och solen strålade och sen anlände demonstrationståget, Jonas Sjöstedt och plötsligt befann jag mig på första maj firandet ändå. Men det gjorde visst inget alls.
första maj-2 första maj-3
Töserna Svensson är som bekant mycket bleka om nosen så David cyklade till Apoteket för att köpa solskyddskräm som vi kunde smörja in Estrid med. Vi vill inte ha någon röd bebis inte!
första maj-4
Så blev vår lugna picknick ett vänstertätt parkhäng.
första maj-5 första maj-6
Hej på dig Jonas! Jag hörde allt vad du sa och nej, vi är nog inte överens om särskilt mycket.
första maj-7
Hur mysiga är vi inte på den här bilden. Detta är Malmö i sitt esse. Parkernas stad. Grönt och lummigt, barnvänligt och cykelvänligt, vänner och kärlek. Här kommer ni hitta oss många gånger i sommar!
första maj-8

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x