25 – min favoritplats

min favoritplats-1

Äntligen en tyst och lugn minut att få slå mig ner här vid datorn och titta in till er. Idag var vi ju som sagt hos min mormor och morfar och det blev en riktigt fin dag. Vi tog bussen hem och promenerade sakta genom ett snöigt Malmö för att sedan ta två trappor upp, öppna lägenhetsdörren och möta min favoritplats. Mitt hem. Min borg. Jag älskar att vara hemma. Att få gå runt och skrota här hemma är min ultimata njutning. Lyssna på min musik och mitt val av radioprogram, dricka mitt eget kaffe och ha lunchlåda i kylen. Myskläder, tekoppar, alla mina böcker skapar den perfekta atmosfären. Att gå runt och tända lampor och levande ljus för att mjuka upp mörkret är som en lisa för själen. Jag älskar att vara hemma. min favoritplats-2

Nu nattar David lilla Estrid och jag sitter i köket. Bloggar, lyssnar på P1 och dricker te. Jag tänkte parkera mig här resten av kvällen. Titta in i era bloggar, fönstershoppa i de olika butikernas nätshoppar, göra mer te och bara vara. Jag är beroende av avslappning. Det känns verkligen så och det får jag bäst hemma. En lång varm dusch, insmörjning med någon härlig kräm, en nytvättad pyjamas och så bums ner i sängen med en god bok. Jag blir typ avundsjuk på mig själv när jag tänker efter hur mycket jag verkligen älskar att vara hemma. min favoritplats-3 min favoritplats-4 min favoritplats-5

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x