Veckonytt #51

veckonytt1
Ny vecka och jag är sååå trött! Paris var underbart, men väldigt intensivt. Jag har haft en bloggpaus och den var välbehövlig ska ni veta. Jag hårdpluggar nu inför min advokatexamen på fredag och jag hade helst haft en bloggpaus hela denna vecka också. MEN nej, det går inte för sig. Jag är mån om bloggen, om er och jag är rädd att en för lång bloggpaus gör att jag tappar min mojo. Jag ska självfallet visa er bilderna från Paris, det kommer. Nu är det dags för ett veckonytt. Short but sweet!

Dessa sammetsluffar från Melimeli är underbara. Snacka om perfekta färger och storlek!
veckonytt4
Emilia Westlander intervjuas och berättar öppet och fint om psykisk ohälsa. Jag tycker om när vi människor delar med oss till varandra om svårigheter och utmaningar, såväl som framgångar och lyckopiller i livet. Läs!
veckonytt3
Jag vill ha en vacker tvålpump till gästtoaletten och dessa ”Lotus” från Mette Ditmer tycker jag så himla mycket om. Den matta midnattsblå är ju sagolik!
veckonytt2
Gissa en gång hur mycket jag vill ha denna underbara ljusstake? HUR MYCKET SOM HELST! Japp. Ett riktigt budgetfynd från Ellos som bara kostar 199 kr. Det tycker jag är väldigt prisvärt. Och tänk själv i jul när man kan pynta den med grönt och rött. Otroligt vackert!

Kan du inte berätta för mig hur denna vecka ser ut för dig? Vad ska du hitta på för något skoj?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 år sedan

Vilken tur att pausen inte blev längre, har verkligen saknat dina inlägg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

tack för att du finns och för att du saknade mig! Jag saknade er!

Christin - Midis
6 år sedan

Så underbart med Paris Frida! Ser framemot att se mer! Och puffen då!! Så snygg!! Och en sista sak, lycka till på fredag såklart!!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christin - Midis
6 år sedan

tack för allt fina du!

Christine's Stories
6 år sedan

Jisses vilken söt tvålpump! En sådan skulle jag också vilja ha.

Och jag ser fram emot Paris-inläggen! Så nyfiken på vad ni hittat på och om du hittat till några av mina smultronställen 🙂 Det kommer framkalla stor saknad efter min forna hemstad men det är det värt, hehe.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
6 år sedan

Parisinläggen kommer denna vecka!

Linda
6 år sedan

Även om du skulle välja att ta en bloggpaus denna vecka med så kommer jag ändå fortsätta följa och läsa din blogg, det är tidpunkter i livet där man kanske måste välja att göra annat och det ska väl vara högst ok tycker jag.
Lycka till med pluggandet
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

tack för ditt stöd. Det betyder verkligen mycket att ni läsare finns kvar även i de jobbiga stunderna.

Åsa
Åsa
6 år sedan

Den här veckans skoj blir att jobba lagom mycket, cykla till och från jobbet och gå till min favorityogastudio på Gamla Väster.
Kul att du månar om oss men fokusera nu på det som är viktigast – dig själv och diin familj.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
6 år sedan

tack fina du! jag är så glad för dig och de andra läsarna. Ni är magiska!

Pia Widlund
6 år sedan

Förutom jobbet så blir det Zonta-möte ikväll, träning imorgon, dans på torsdag, löpning fredag, simning och teater lördag och dans igen på söndag. Jag ser också fram emot Paris-bilderna. Ha en fin dag!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

du är verkligen ambitiös med din träning. Good job!

Mickandialog
6 år sedan

En bauta lyckospark till dig.
Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mickandialog
6 år sedan

tack fina du!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x