Event med Framkalla

framkallaevent-1
Framkalla höll igår ett event i butiken Ab Småland, för alla deras kunder. Det bjöds på kaffe och kaka och vi fick se eventuella nya produkter och ge synpunkter på dem. Vi fick även prata om befintliga produkter, vad vi saknar och så kom Emma dit och höll en liten inspirationsföresläning om hur man gör en tavelvägg. Det slutade med att vi alla fick skapa tavelväggen tillsammans. Tyvärr dog min kamera innan jag hann fota väggen. Sen kom Sophie, superinstagrammare på kidsdesignlife och min juristkollega, och pratade om hur man kan använda Framkallas bilder i barnrum.
framkallaevent-2
Jag älskar konceptet med Framkalla att man kan ta sina mobilbilder och få dem utskrivna, att ha i handen, sätta upp eller ge bort. Framkallas motto är att inreda med minnen, jag gillar verkligen det.
framkallaevent-3
Jag körde på min glittriga weraklänning och gamla silverboots från Din sko.
framkallaevent-4 framkallaevent-5
Nino, grundaren av Framkalla, hälsade välkommen. Vi sågs ju för inte alls så länge sedan i Stockholm och det var fint att ses igen.
framkallaevent-6
Orkar inte hur snygg Gabi på Framkalla är!
framkallaevent-7Det var fint att se Emma igen. Vi pratade bloggar och jag fick bra tips och mitt bloggpepp är ännu större än förut! Nu vill jag bara ha vår och fota min vänner i 50-tals bikinis, fota morgonsolen på Kallis och fota Estrids stapplande steg i gräset vid vår sommarstuga.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard
8 år sedan

Nämen åh vad mysigt! 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson

ja det var jätteskoj! vad fint att du är skönhetsbloggare. jag är ju livsstilsbloggare med lite extra mycket skönhet!

Hanna Suleika
8 år sedan

Ååååh. Fett avis! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna Suleika
8 år sedan

men du, kan vi inte ses snart?

Sandra
8 år sedan

Meen vad roligt 🙂 Älskar att få läsa inlägg från den här typen av events nu när jag sitter här helt isolerad på schlätta 🙂

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x