Fredagsgäster och ett tacksamt hjärta

fredagsgäster
I fredags kom Madde och Sara över med sina familjer. Vi bjöd på tacobuffé och till efterrätt en klassisk marängswiss extra allt. Jag är en sååå rookie mamma jämfört med Madde. Med tre barn, tre pojkar, så är hon typ en överste i armén där jag är diskaren i bakrummet. Trots fem livliga barn som var något hungriga, fick vi en stillsam kväll tillslut. När maten dukades fram satt de fem små som änglar och åt. Det var så himla fint ska ni veta. Man är verkligen vuxen nu när man träffas på fredagar och har tacomys. I väntan på den så hett efterlängtade marängswissen spelade barnen spel på sina diverse elektroniska mojänger. Det var med stor andakt glass, grädde, bananer, strössel och chokladsås skickades runt över bordet.

När de små somnade och de stora tittade på film, spelade vi vuxna spel. Frågesport, vin, fladdrande ljus, smågodis och chips. En riktigt fin kväll. När Madde och Jonas åkt hem stannade Sara och Andreas kvar en stund till. Vi spelade frågesport till sena timmen innan vi vinkade hej då.

Jag är väldigt nöjd och trygg med familjepusslet och vardagen. Det är så otroligt fint hur vi väninnor samlas och umgås och att se våra barn leka, våra män bli vänner. Vi hjälps åt med struliga måltider, hopplösa män (ibland), vi berättar drömmar och rädslor, delar framgångar och motgångar.

Kvällen till ära bar jag min underbara apklänning (här. OBS rea!) och ett par nya riktigt flotta vinröda sammetsklackar, som jag köpte på Biancos megarea! Estrid är sannerligen sin mors dotter och sportade mjukiskläder och glitterboots. Det är så vi jobbar i vår familj.
fredagsgäster-3
Jag måste bara berätta en grej till innan jag smiter till jobb. Jag har köpt en filmkamera! Skaffat en mikrofon och ska nu verkligen göra allvar med en aktiv youtubekanal med regelbundna uppladdningar. Hur pepp är jag? MEGAPEPP! OMG, vill filma dygnet runt just nu. Jag ser så mycket fram emot att få presentera något jag jobbar med just nu och som jag tror att ni verkligen kommer gilla. Åh 2018, redan ett så drömmigt år!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

22 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Netti Starby
6 år sedan

Vad roligt att du ska börja med en youtube kanal! 😀 Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Netti Starby
6 år sedan

Visst är det? Är så pepp!

maxarna
6 år sedan

Det låter supermysigt.. Å va roligt att du ska börja med youtube!! Heja dig..

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  maxarna
6 år sedan

ja det ska bli sjukt kul! Riktigt peppad!

Jennifer
6 år sedan

Vad kul med en youtubekanal, det har jag med en 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jennifer
6 år sedan

åh vad skoj! Vad för typ av filmer gör du?

Josefine Arvehall
6 år sedan

Åh vad kul att du ska skaffa en youtubekanal 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine Arvehall
6 år sedan

ja jag känner mig riktigt peppad!

Pia Widlund
6 år sedan

Det låter spännande, ser vi fram emot!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

jag hoppas verkligen ni ska gilla det!

hanna
6 år sedan

Åh så fina 😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  hanna
6 år sedan

tack min fina!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
6 år sedan

Åh så kul med filmkameran :D. Så söt bild med 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson

tack! <3

Sara Klintberg
6 år sedan

Guud så fina skor 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Klintberg
6 år sedan

visst är dem? Ett riktigt kap!

ISA
ISA
6 år sedan

Åh sådana där kvällar ser jag framför mig när jag tänker drömfamiljeliv!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
6 år sedan

ja det är lika delar mysigt som stökigt med alla barn! =)

cecilia
6 år sedan

åå vad roligt med youtube!!:D<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  cecilia
6 år sedan

ja det känns riktigt skoj!

Ida
Ida
6 år sedan

Ååå for noen lekre sko!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
6 år sedan

tack fina du!

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x