Klubb play hos hotel Noble house

I onsdags var jag på invigningen av hotel Noble Houses bioklubb ”klubb play”. Alltså sååå himla mysigt. Men jag behövde komma över mingelskräcken på vägen dit…

Det är mina fina Caroline Vass som håller i bioklubben tillsammans med hotellet. Och hon var den enda jag kände där. Tyvärr fick hon på grund av omständigheter ställa in sin medverkan vilket inbar att jag inte kände en enda kotte. Och jag hatar att mingla. Jag tror att jag på utsidan verkar göra ett bra mingeljobb. Jag snackar och skämtar, men på insidan är det panik. Och som jag skrivit om tidigare, det värsta är tankarna efteråt. ”sa jag något dumt?”. ”var jag för mycket?”.

Men det blev bra. För vet du vad jag gjorde. Jag sa till Anna som jobbar på hotellet att jag inte kände någon och att jag kände mig lite obekväm. Då haffade hon genast tag i en annan kvinna som var där ensam och så presenterade hon oss för varandra. Och sen visade det sig att jag och Petra hade gemensamma bekanta, gemensamma intressen och gud vet allt. Vi åt middag ihop jag och Petra och hade det riktigt trevligt.

Jag åt en burgare med chevré som var himmel! Ser ni att den är toppad med hjortronkompott! Magiskt!

Jag jobbade faktiskt aktivt under middagen att bara slappna av. Inte tänka så mycket om vad jag sa, skulle säga eller nyss hade sagt. Och det blev väldigt trevligt faktiskt. Min nyfunna kompis jobbar i skolans värld vilket gav upphov till massa spännande samtal om stök, lärarbrist, hemmasittare och hemspråksundervisning.

Upplägget till bioklubben är att man kommer dit och äter en bit mat först och sedan går man in i den intima och mysiga biosalongen. Det får plats 15 personer och antingen går man på bioklubben eller så kan man hyra salongen. Hur bra idé om man vill fira på ett annat sätt än hemma. Tänk 40-årsfest för de närmsta. Så rolig grej! Filmen som visades för oss var Blommor av stål. Denna klassiska 80-talsfilm som jag aldrig tidigare sett. Den var så bra! Vilka skådisar. Och Julia Roberts var så vacker och charmig att man liksom bara smälter. Det var både skratt och tårar som fyllde denna lilla salong. Och HUR gulligt var det inte när Anna på hotellet välkomnade in oss i salongen med en ask kleenex i handen. Hon känner sina gäster väl! 😉

Efter filmen gick jag tillbaka till garaget vid mitt kontor. Jag hade sällskap en bit med min nyfunna kompis Petra och hon sa att det hade varit trevligt. Att hon trodde vi säkert skulle ses snart igen. Och vet du, jag valde att lyssna på hennes ord och inte tänka så mycket. Om hon sa att det var trevligt så var det trevligt. Det var en befrielse att vägra låta tankarna förstöra i en alltigenom så himla mysig kväll.

För dig som bor i Malmö kan jag verkligen rekommendera ett besök på klubb Play. Nästa gång blir den 27 februari och då visas Mångalen. Och gången efter det blir den 2 april och då visas Thelma & Louise. Grymt bra filmer med andra ord. Du läser mer om konceptet och bokar biljett till middag och film här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x