Trötta familjen och ny hylla

månatliga mål-1
Japp, så var verkligheten tillbaka i full fart igen. Alla rutiner skulle helt plötsligt kickas igång från att i veckor varit undanplockade. Jag hämtade en glad Estrid igår eftermiddag. Hon hade längtat så efter ”sina barn och sina fröknar”. Vi gjorde en snabb och enkel middag, som jag visste skulle gå hem och förberedde för en tidig kväll. Det är verkligen inte ofta Estrid självmant vill gå och lägga sig men det ville hon igår. Vi la oss i sängen och läste. Hon låg på min arm och jag höll boken i ena handen och kittlade hennes panna med andra.

”Mamma, jag känner mig så trött” sa hon och jag sa att hon kunde blunda. Att jag skulle läsa hela tiden tills hon somnade. Det tog fyra röda och sen sov hon. Och jag med… När David väckte mig kändes det som jordens straff att behöva gå upp. Jag satt en stund framför tv:n innan även jag kastade in handduken.

Ja nu är verkligheten tillbaka. Men det finns något fint med det också. Vår egna rutiner.
månatliga mål-2
Det är verkligen skruttigt med ljus nu för tiden men jag kunde inte hålla mig utan kvällsfotade ändå vår nya hylla. Jag kände mig nämligen väldigt DIY-ig när jag målade om den själv. Vår vägg i vardagsrummet har varit SÅ vit så hyllan blev alldeles perfekt.
månatliga mål-3
Där finns nu allt livsviktigt som växter, doftljus och andra vackra ting. Det är just de vackra tingen som gör ett hem till ett hem.
månatliga mål-4 månatliga mål-5
En stor kopp kaffe nu och sen kickar jag igång denna onsdag! Ha fin dag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

24 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Netti Starby
6 år sedan

Vad fint det blev med hyllan! 😀 Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Netti Starby
6 år sedan

visst blev det!? Det gjorde SÅ mycket för rummet!

Marie
Marie
6 år sedan

Gud så söt lilla Estrid är 😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

tack gulle du! <3 som mor är jag hopplöst partisk i denna fråga. 😉

Sara
6 år sedan

Så fint det blev! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
6 år sedan

tack kära du! <3

Matilda Berlin
6 år sedan

Men åhh vad fin hyllan blev! Älskar verkligen hur du dekorerade den =) Kram <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Matilda Berlin
6 år sedan

Tack! Gud vad glad jag blir! Du har också så himla bra smak så det är extra fint att få den komplimangen från dig.

Dixi Wonderland
6 år sedan

Fint 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Dixi Wonderland
6 år sedan

tack! <3

Pia Widlund
6 år sedan

Jättefint. Och att somna i soffan är toppen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Det är underbart att somna i soffan fram tills man måste masa sig upp till sängen. =)

Denise
6 år sedan

Tack, men som du säkert såg i inlägget du läste och kommenterade så har 2018 börjat på värsta tänkbara sätt.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Denise
6 år sedan

hoppas det löser sig för er <3

Linda
6 år sedan

Jätte fint med hyllan och fina saker på den.
Ja här rullade vardagen igång i Måndags men skönt på sätt och vis då lilla hjärtat får komma iväg till föris och leka av sig om dagarna.
Idag hade vi möte på jobbet som slutade 12.30 och efter det var min arbetsdag slut så då tog jag mig till kiropraktorn och knäckte loss lite och efter det så gick jag och en kollega iväg för att käka lite lunch så god buffé från det asiatiska köket.
Imorgon har jag ledig dag för jag ska jobba hela helgen. Men veckan startade lite soft med arbetspass till 11.15 i Måndags, 14.30 i Tisdags och sen kort turen idag.
Ha en fin kväll
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

Visst är det skönt när föris är back on track? Estrid har saknat sina barn och fröknar mycket!

Angelica
6 år sedan

Men ååh, du har ett så fint hem!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

åh tack! Vad fint sagt!

Emilia Westerström
6 år sedan

Har som mål efter att vi kommer tillbaka från ett planerat avbrott att skapa fler sånadär livsviktiga-ting-hörnor. Det är verkligen det bästa i inredningsväg tycker jag – samlingar av fina saker som inte nödvändigtvis ”behövs”

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Emilia Westerström
6 år sedan

Jag håller helt med! Det är ju alla småsakerna som gör ett hem just ett hem, och inte bara en plats med möbler.

Pauline Hurtig
6 år sedan

vad fint!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pauline Hurtig
6 år sedan

tack fina du!

Ullie webersköld
6 år sedan

jätte fint me hyllan ja har oxå små hyllor o över sängar o allt det gör så mycket o är mysigt med småsaker på

i bland är det så himla mysig med soff dagar 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ullie webersköld
6 år sedan

tack! jag håller med dig, soffdagar kan vara det bästa!

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x