Trötta familjen och ny hylla

månatliga mål-1
Japp, så var verkligheten tillbaka i full fart igen. Alla rutiner skulle helt plötsligt kickas igång från att i veckor varit undanplockade. Jag hämtade en glad Estrid igår eftermiddag. Hon hade längtat så efter “sina barn och sina fröknar”. Vi gjorde en snabb och enkel middag, som jag visste skulle gå hem och förberedde för en tidig kväll. Det är verkligen inte ofta Estrid självmant vill gå och lägga sig men det ville hon igår. Vi la oss i sängen och läste. Hon låg på min arm och jag höll boken i ena handen och kittlade hennes panna med andra.

“Mamma, jag känner mig så trött” sa hon och jag sa att hon kunde blunda. Att jag skulle läsa hela tiden tills hon somnade. Det tog fyra röda och sen sov hon. Och jag med… När David väckte mig kändes det som jordens straff att behöva gå upp. Jag satt en stund framför tv:n innan även jag kastade in handduken.

Ja nu är verkligheten tillbaka. Men det finns något fint med det också. Vår egna rutiner.
månatliga mål-2
Det är verkligen skruttigt med ljus nu för tiden men jag kunde inte hålla mig utan kvällsfotade ändå vår nya hylla. Jag kände mig nämligen väldigt DIY-ig när jag målade om den själv. Vår vägg i vardagsrummet har varit SÅ vit så hyllan blev alldeles perfekt.
månatliga mål-3
Där finns nu allt livsviktigt som växter, doftljus och andra vackra ting. Det är just de vackra tingen som gör ett hem till ett hem.
månatliga mål-4 månatliga mål-5
En stor kopp kaffe nu och sen kickar jag igång denna onsdag! Ha fin dag min vän!

24 Responses

 1. Netti Starby skriver:

  Vad fint det blev med hyllan! 😀 Kramis

 2. Marie skriver:

  Gud så söt lilla Estrid är 😍

 3. Sara skriver:

  Så fint det blev! 🙂

 4. Matilda Berlin skriver:

  Men åhh vad fin hyllan blev! Älskar verkligen hur du dekorerade den =) Kram <3

  • Frida G Svensson skriver:

   Tack! Gud vad glad jag blir! Du har också så himla bra smak så det är extra fint att få den komplimangen från dig.

 5. Pia Widlund skriver:

  Jättefint. Och att somna i soffan är toppen!

 6. Denise skriver:

  Tack, men som du säkert såg i inlägget du läste och kommenterade så har 2018 börjat på värsta tänkbara sätt.

 7. Linda skriver:

  Jätte fint med hyllan och fina saker på den.
  Ja här rullade vardagen igång i Måndags men skönt på sätt och vis då lilla hjärtat får komma iväg till föris och leka av sig om dagarna.
  Idag hade vi möte på jobbet som slutade 12.30 och efter det var min arbetsdag slut så då tog jag mig till kiropraktorn och knäckte loss lite och efter det så gick jag och en kollega iväg för att käka lite lunch så god buffé från det asiatiska köket.
  Imorgon har jag ledig dag för jag ska jobba hela helgen. Men veckan startade lite soft med arbetspass till 11.15 i Måndags, 14.30 i Tisdags och sen kort turen idag.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

 8. Angelica skriver:

  Men ååh, du har ett så fint hem!

 9. Har som mål efter att vi kommer tillbaka från ett planerat avbrott att skapa fler sånadär livsviktiga-ting-hörnor. Det är verkligen det bästa i inredningsväg tycker jag – samlingar av fina saker som inte nödvändigtvis “behövs”

  • Frida G Svensson skriver:

   Jag håller helt med! Det är ju alla småsakerna som gör ett hem just ett hem, och inte bara en plats med möbler.

 10. jätte fint me hyllan ja har oxå små hyllor o över sängar o allt det gör så mycket o är mysigt med småsaker på

  i bland är det så himla mysig med soff dagar 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *