Vår nya matta är ett fantastiskt budgetfynd.

En långsida följare vet att vi är suuuuperlångsamma när det kommer till inredning. Det är för att någon (läs jag) har dyrare smak än vad jag alltid har råd med och att någon (läs David) är världens veligaste. Jag blev trött på Davids velande och sa att jag skulle köpa en matta till sovrummet. Kosta vad det kosta vill. David började då vela över priset istället. Eftersom någon (läs David igen) är snål (han säger ekonomisk) sa jag till honom att om han kunde hitta en matta i stilen jag ville ha till en billigare peng än den jag tittat på så kunde vi enas om att köpa den billigare mattan. Då fick han eld i baken ska ni veta!

Jag ville ha en stolor, vit och fluffig matta. Och han hittade precis en sådan jag ville ha. Till en bråkdel av priset av vad den jag först kollat ut kostade. Vi köpte vår matta hos Trendcarpet.se. Vi valde den största modellen som nu täcker nästan hela golvet i sovrummet. Helt otroligt mysigt. Modellen vi valde heter Soft shine och är så otroligt mjuk!

Temporärt har jag ställt en BESTÅ från IKEA, som vi innan hade vägghängd i sovrummet, framför sängen. Jag tycker det blev jättebra. Nu är frågan om jag ska leta efter en helt ny möbel, eller pimpa denna med fötter, stenskiva och nya luckor. Jag får suga lite på karamellen.

Alltså ser ni så fluffig!!

Detta är min och Estrids nya favoritplats. Vi älskar att sitta på den mjuka mattan och spela spel. Eller så bygger Estrid koja med alla kuddar och täcken och sen ligger vi där och läser.

Värdsmysigt! Ett himla himla bra köp. Så pass bra att jag är sugen på att köpa samma matta och ha i vardagsrummet där nere också. Men det kanske är tråkigt att ha samma matta på två ställen i huset?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x