Bra bild på tavelvägg och en tom helg

tavelvägg-1
Äntligen har jag bilder på hur vår tavelvägg ser ut. Davids kamera har ett annat objektiv så han passade på att fota när jag och Estrid hade lite sagostund. Jag är sååå nöjd! Det har verkligen gett ett lyft till hela rummet. Böcker är så viktigt känner jag. Det vet ni ju vid det här laget, herregud vad jag tjatar om de här böckerna. Men jag kommer alltid skämma bort Estrid med böcker och när hon vill läsa försöker vi alltid ta oss tid. Det gör skillnad märker vi. Hon pratar hela tiden och varje dag kommer nya ord fram. Men även om ordförrådet inte är så stort så förstår hon hur mycket som helst. Just eftersom hon inte pratar i ord är det lätt att få för sig att hon inte förstår något. Men jag kan stolt meddela att hon kan typ peka på alla kroppsdelar och pekar ut rätt saker i böckerna när vi frågar var hunden är eller var nyckeln är. På frågan vad klockan säger ler hon stort och säger tiiiick-taaaaak. Min lilla plutt är så stor! Helt objektivt nu, men hon måste ju vara särdeles klipsk! Helt objektivt!
tavelvägg-2
Igår var föris stängt så jag och Estrid hade mysdag. Vi gick in till stan och köpte en eyeliner från chanel och en bok till mig (mysigt för mig) och sen åt vi korv med bröd och gick till sagolekplatsen (mysigt för henne). Sen gjorde jag livet enkelt för mig själv och när David var iväg på jobbfest slängde jag in en färdig fiskgratäng i ugnen. Sen delade vi på den (mysigt för båda) och sen hade vi legit fredagsmys. Det var gotteskål med salta pinnar och finjuice, på tv:n började Bolibompa och jag dog så mysigt vi hade det. När pappan är borta och det är fredag får man dricka välling i soffan framför amigo och det var precis det vi gjorde. När Estrid var nattad la jag mig i soffan, med en skål godis från Hemmakväll och mängder av avsnitt real housewives (mysigt för mig!!!).
tavelvägg-3
Idag har vi lördag och vår kalender är helt tom! Underbart! David och Estrid sover middag och jag läser lite och dricker kaffe. Jag är helt inne på inredning och surfar mattor och nya matsalsstolar. Vi planerar att Estrid ska få sitt egna rum och jag pinterestar bilder, drömmer och planerar. En helt tom helg, vilken lycka. Det enda jag vet att jag vill göra är att ha en östörd timme att läsa och sen vill jag baka en äppelpaj. För temperaturen där ute har äntligen sjunkit och min höstmode är igång och då ska det drickas te, läsas böcker och bakas äppelpaj. Det vet ju alla!
tavelvägg-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Cornelia
7 år sedan

Vad fint det ser ut!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cornelia
7 år sedan

tack! vi blev verkligen så himla nöjda!

Caroline
Caroline
7 år sedan

Vad kul att hon tycker om att läsa. Har hon några favoritböcker? 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

hon älskar den sångböcker, mina gamla elsa beskow och såklart allt med Ellen och de med Ingrid.

Caroline
Caroline
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Ellen och Ingrid har vi också, sen tycker han om Fia och djuren med. Det e också av Catarina Kruusval.
Böcker där dom bakar tex Castor bakar e också kul, det tycker jag med 😉
Du får kanske göra ett inlägg om era favoritbarnböcker längre fram 😜
Den där bokstavsboken som Siv tipsade om såg himla fin ut!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

den känner jag inte till, fia med djuren alltså. ska genast kolla upp. vilken bra idé med ett blogginlägg och bästa barnböcker! Tack för tipset! och visst var Sivs tips jättebra!

Siv Adamsson
Siv Adamsson
7 år sedan

Vill gärna rekommendera Majalis underbara barnbok Bokstavsbokem. Nyss utkommen. Din Estrod kommer att älska den. Sök på Majali så hittar du hennes fantastiska illustrationer.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Siv Adamsson
7 år sedan

åh wow! vilka fantastiska illustrationer! tack för ett underbart tips! keep em coming! Kram på dig

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x