Äntligen påsklediga

Vilken njutning att vakna denna långfredag. Solen skiner, jag fick sovmorgon, kaffet stod redo nere i köket och vi har några härliga lediga dagar tillsammans. Just nu råder lugnet i vårt hus. David sitter i biblioteket och pluggar och Estrid tittar på tv i vardagsrummet. Jag själv sitter och bloggar i köket. Vi behöver inte börja vår dag riktigt än. Alla kan få sitta med sin dator.

Jag fick många frågor om kudden och det är den nya kudden ”puppy” från Chhatwal & Johnson. Den finns bland annat här. Jag gillar verkligen Chhatwal & Johnson för jag tycker de gör den perfekta mixen av elegans och lekfullt. Det blir snyggt men inte sådär stramt och seriöst.

Jag måste berätta något helt annat. Igår var jag på Lunds universitet för att träffa Davids kurskompis. De ska just nu göra intelligenstest och eftersom de ska göra det på någon de inte känner har de bytt familjemedlemmar med varandra. I några timmar satt jag och svarade på frågor, gjorde pussel, beskrev begrepp och gud vet allt. Det var SÅ roligt. Men det som är sååå frustrerande är att jag inte får veta resultatet för det är hemligt. Så jag kan vara ett geni utan att veta om det!!! Eller en byfåne för den delen! Kanske lika bra att hålla resultaten hemliga med tanke på husfriden. 😉

Nu ska jag ta på mig trädgårdskläder och sedan ut och måla och fixa med staketet. Jag är så ivrig på att få det klart nämligen. Ha en underbar långfredag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x