Stora fördelar med hösten

durance-1
Jag älskar ju hösten, men det visste ni ju redan. Och alla ni som klagar över hösten, jag bara förstår mig inte på er. Nu blir ju allt underbart. Tända ljus, goda tesorter, tjocka mysiga tröjor och härliga fårskinnstofflor. Benen i en älskads knä med filten över. Innekurarmys helt enkelt! Det är den ena aspekten. Den andra är HÖSTNYHETER. Just nu fylls alla mina favoritwebshoppar med höstnyheter och det är kläder. inredning, skor, doftljus och allt annat som bara är livets guldkant. Jag sitter och scrollar och favoritmarkerar och oh-ar och ah-ar och ropar på David ”kolla den här, den bara är perfekt”. AgnesAmelia (som ju är himmelriket på nätet) har fått in nya dofter av Durance och jag började genast leta efter ett behov. Nu ska vi lära Estrid att när man kommer hem från förskolan går man raka vägen och tvättar händerna. Hallå, då måste man ju ha en tvål i badrummet och en i köket! Enkel logik helt enkelt! Mitt val föll på den här vackra nyheten från Durance i doften Poppy (här). Nu känner jag att köket är redo för höstmys OCH smutsiga förskolehänder.
durance-2
Alltså hur fin!? Älsk på denna! Poppy, bara namnet är ju ljuvligt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x