Golvslipningen blev ren och skär perfektion

nya golvet-3
Ja, här sitter jag nu i vardagsrummet och NJUTER av vårt nya golv. Vilken grej det här med golvslipning är. Det är som ett helt nytt hus. Inredningen blir 1000 % mer modern bara genom att golvet får en nyare look. Detta var verkligen värt varenda krona.
golvslipning
Snacka om skillnad va? Nu är det gula fula borta och istället har vi ett kallt vitpigmenterat ekgolv som är så fräscht. För er som bor i Skåne kan jag varmt rekommendera Claus på CL Trägolvsservice. Proffsig, kunnig, erfaren, trevlig och en mycket pålitlig hantverkare. Full pott med andra ord! För oss som inte är kunniga inom renovering var det så skönt att han kom ut och tittade på alla rummen, mätte, förklarade och räknade ut en offert med exakta priser. Inga tillägg eller överraskningar med andra ord. Och extra plus för att han kunde komma snabbt. Det är ju dötrist om väntetiden är flera månader när man har kommit på att man vill göra något nu nu nu.
golvslipning2
Jag har storslagna planer för inredning och möbelinköp men en sak i taget. Först är det ju faktiskt gästrummet som ska bli klart. Det rummet har nämligen också fått sig ett nytt och fräscht golv och ska kompletteras med gardiner, lampor och nya sängbord.
golvslipning3
Annars har jag idag haft en riktigt fin dag. På vägen hem kände jag att jag älskar min familj så otroligt mycket och att jag ville skämma bort dem. Eftersom vi är välsignade med en treåring som älskar oliver, korvar och ostar blev det ostbricka, charkisar och goda tillbehör till middag ikväll. Kvällen avslutades med att Estrid hade dansföreställning för oss och sen hade vi alla lite torsdagsdisco. Nu är jag mätt och glad. David nattar där uppe och jag lyssnar på radio. Jag ska göra en kopp te, plocka fram lite lakrits och krypa ner under filten. Jag tänkte spana in alla nyheter på Net-a-porter och låta mig inspireras av det kommande vårmodet.
nya golvet-5
På tal om vårmode. Hade du tyckt det skulle vara kul om jag gjorde ett inlägg om de trender som kommer till våren? Personligen älskar jag sådana inlägg. Det är kul att veta vad man ska plocka fram ur gömmorna, plocka undan för denna säsong och vad man bör komplettera med.
golvslipning4
Åh, visst blev det bra? Nu pausar vi lite med att fixa golv men i framtiden kommer vi fixa lekrummet och biblioteket också. På ovanvåningen kommer vi lägga helt nya golv. Men det får bli för framtiden. Vi fokuserar på ett rum i taget just nu.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrika
Fredrika
5 år sedan

Wow vad fint det blev! Det lyfte verkligen hela inredningen. Borde göra något åt vår gulnade parkett också. Hur har ni behandlat golvet efter slipning för att få den snygga färgen?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Fredrika
5 år sedan

Tack! Visst blev det bra! Pigmenteringen ingår i slipningen. Först slipades det och sen behandlades det med ett vax som heter CiraNova Hårdvax Extra White. Vår golvslipare är galet duktig!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x