Screenshots jag sparat på sistone – inredning

screenshotslately
Just nu känns det så kul med inredning och det kliar i fingrarna på mig att fixa vartenda rum! Varje gång jag ser en bild på nätet, minsta, ja var som helst som inspirerar mig så sparar jag en screenshot av den. Jag tänkte att vi kunde titta på vad som fångat mitt öga på sistone. Och också ge ett litet smakprov på vilka inredningsdrömmar som är starkast hos mig just nu.

Den första bilden är från Petra Tungårdens sovrum. Jag är så nöjd och glad över vår väggfärg och de nya gardinerna. Det som står högst upp på önskelistan nu är den perfekta taklampan, två nya sängborg och en heltäckningsmatta. Bilden till höger vet jag tyvärr inte var jag hittat den, men jag vet att det är från en helt fantastisk instagrammare. Om du vet vem det är så säg till så uppdaterar jag texten. Det jag älskar med denna bilden är egentligen allt, men det jag drömmer om är stallmästardörrar. Det vill jag ha i öppningen som leder från vardagsrummet in till det rum som sedan leder till biblioteket. Vi ska nämligen göra en walk in closet där och då vill jag skärma av med stallmästardörrar.

Jag har även trädgårdsdrömmar. Jag älskar hur Vinkelhuset ramat in sina pallkragar med singelsten och fristående krukor. Det vill jag också göra i den hörna som vi har våra pallkragar. Den högra bilden. från levaobo, är exakt vad jag vill göra med vårt lilla uthus, snickarbod, som står på tomten. Jag vill byta ut ena kortsidan mot stallmästarfönster (ja jag är besatt) och skapa ett litet orangerie där inne.

Nu när vi målar om rummen blir det väldigt påtagligt att golven behöver fixas i ordning. Jag vill slipa dem allihop och vitlacera dem. Så otroligt vackert. Tyvärr minns jag inte varifrån jag tog denna bilden. men visst är det ett otroligt vackert hem? Hos bästa inredaren Anette hittade jag den här bilden på lamporna. Det är exakt så jag vill göra i vår trappa. 4-5 klotlampor som hängs i olika höjder. Sån lyxig feeling.

I fredags målade jag om Estrids rum. Hon har önskat sig ett rosa rum och givetvis ska hon ha ett rosa rum! <3 Jag tycker väldigt mycket om hur det här rummet är inrett. Bilden hittade jag på Pinterest men minns inte vems den är. Nu är jag på jakt efter allt lull-lull till barnrum. Sänghimmel, sängkappa, sänggavel, hylla, tavlor och fina leksaker. Den andra bilden är från Viva luxury, internets lyxigaste brud. Jag är besatt av tanken på att ha en solsäng med tak i vår trädgård. GUD SÅ LJUVLIGT! Jag har kommit en liten bit på vägen genom att iallafall beställa ett solsegel att spänna upp över terassen.

Blogga i bagis är världens grymmaste inredningsblogg och instagrammare och jag drömmer hett (hehe) efter en braskamin. Det måste in i höst. Går det ens att leva utan en braskamin? I don’t think so! Hos Homespo hittade jag den här bilden som jag tror är från en tvättstuga. Det är iallafall exakt så jag vill ha det i vår tvättstuga. Vi ska göra en ny stor tvättstuga men det är världens projekt. El och vatten måste dras om och ut i en helt annan del av huset. Kan man inte bara få vinna på lotto?

Detta är de inredningsdrömmar som snurrar i mitt huvud just nu. Fint va?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x