En ordentlig titt på mina nya gardiner

nya gardiner-1
Jag är så nöjd med våra nya gardiner! För prick 10 minuter sedan vaknade jag upp i detta sovrum. Men vi måste börja igår kväll. När jag gick och la mig igår var det otroligt varmt i vårt sovrum. Jag öppnade upp fönstret på vid gavel och istället för att dra ner mörkläggningsgardinen drog jag bara för dessa tunna gardiner. Varm sommarluft, en mörk kväll och flortunna gardiner som frasade i vinden. Det var det bästa ljudet att somna till.
nya gardiner-2
Gardinerna var ett par gamla som vi haft i evigheter så allt jag behövde göra var att köpa en gardinstång. Och sätta upp den. Vilket visade sig vara en rejäl pärs! Två hål för mycket, en sned stång, två förstörda pluggar och en skruv utan plugg senare så var den uppe. Vi är alla väldigt tacksamma för att gardinerna täcker hur det egentligen ser ut bakom, på väggen. För det man ser nu, är perfektion. Herregud, mina gardiner är fejk news!
nya gardiner-3
Nu återstår att sy upp gardinerna vilket kommer hända, om jag känner mig själv rätt, först när min mamma får panik på att jag aldrig slutför ett projekt och i ren och skär frustration syr upp dem om åt mig.
nya gardiner-4
Själva gardinstången är en väldigt enkel, elegant och smakfull variant från Hemtex. Den är i mässing och ser betydligt lyxigare ut än den rent prismässigt faktiskt är. Det gillar jag! Du hittar gardinstången här.  nya gardiner-5
I rummet stoltserar också blommor från vår egna trädgård. De röda rosorna bor i den här vasen från Bloomingville.
nya gardiner-6
När jag köpte den grå vasen från Bloomingville klickade jag också hem den här gröna. Den är också från Bloomingville. I den har jag rosa rosor från trädgården och något lila som jag inte vet vad det är. =)

David var ute igår på sommarfest med jobbet och vi unnar honom sovmorgon. Estrid och jag ska äta frukost och städa. Ikväll kommer Davids fotokollegor med familj hem till oss på middag. Men nu frukost med min fina tös!

 

 

 

 

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x