Alla hjärtans dag-presenter till honom, henne och barnet.

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS


Jag är av den fasta övertygelsen om att man ska fira allt som går att fira. Göra livet extra härligt och glittrigt! Röda rosor, choklad och nallebjörnar är mitt minst intressanta att få eller ge bort på alla hjärtans dag. Men att ge och få andra presenter är bara fint, mysigt och härligt. Här kommer tips på presenter till honom, henne och barnet (iallafall om barnet är likt Estrid =) )

Ett lyxigt mjukisset i återvunnen bomull. Perfekt för att uppmuntra till mysiga hemmakvällar.
En härlig nyhet från Exuviance är Gentle daily peeling pads. Obs att jag hade gett det till David bara för att använda det själv! =)
Det finns nog ingen mat som är romantisk som en härlig ost- och charkbricka. Varför inte ge bort en fin ostkniv och passa på att samtidigt bjuda på en härlig bricka.
Lyxiga mjuka sängkläder för att uppmuntra till…. bättre sömn såklart! Hey, what did you expect! Jag köpte lyxiga sängkläder och David förstod inte poängen. Förrän han sov i dem och oade och aade om hur skönt det var. 1-0 till mig.
Vackra skålar! Dessa är så otroligt fina och perfekta att ge till David eftersom han tycker om att göra egen glass.
Jag ÄLSKAR mansparfym. Och älskar när David har parfym. En parfym är så himla romantiskt att ge bort tycker jag.

Nu går vi raskt över till fina presenter att ge henne… aka me!
Trädgårdssäsongen är upon us och jag tackar aldrig nej till en fin vas!
Att få silkig och sirliga underkläder är också så himla romantiskt tycker jag. Den här bodyn är helt ljuvlig.
Att ge bort en ansiktsbehandling är en underbar gåva. Men man kan också ge bort möjligheten att få uppleva känslan om och om igen hemma med ett massagekit med gua sha och roller.
Smycken är också såååå romantiskt! Jag älskar alla smycken jag fått av David och tycker de känns allra mest speciella. Hur fina är inte dessa örhängen från Anine Bing och det otroliga armbandet från Arket.
Slutligen vill jag slå ett slag för mitt egna doftljus. För doftljus är så himla fint att få tycker jag. Det är både design, känsla, doft och välmående i samma produkt. Och mitt doftljus har en sagolik doft. Perfekt för alla hjärtans dag till kvinnan i ditt liv. Eller till dig själv såklart.

Det är också fint att ge en present till sitt barn tycker jag. För de är ju våra största kärlekar. Nu är denna lista kurerad för en snart 8-årig tjej som gillar stortjejsgrejor.

En underbar matta som är cool i rummet.
Små söta örhängen i formen av ett hjärta. Estrid önskar sig alltid nya örhängen.
Coola kläder går också hem hos oss och en jeansjacka med hjärtan känns supergulligt men också lagom tufft.
En fin mugg är också en bra present. Mysigt på helgfrukosten att barnet har sin egna kopp.
Jag hittade det här fina setet med pennfodral fyllt av tvål, badbomb och läppbalsam.
Slutligen, nagellack! Denna underbara produkt för min 8-åring.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x