En titt på mina födelsedagspresenter

Kors i taket! Jag har ju inte visat mina födelsedagspresenter ännu! Det måste vi ju råda bot på!

Det märks att min man läser min blogg och snappar upp lite här och där vad jag gillar. Nu finns den här ljuvliga lilla lampan hemma hos mig. Jag är SÅÅÅÅ kräsen på lampor så när jag väl hittar en jag verkligen gillar är det jackpot hela vägen. Han är så omtänksam som uppmärksammat att den här föll mig i smaken. Den är från granit men jag kan tyvärr inte hitta den på hemsidan längre. Blomman är någon slags kaktus som jag fick av oma och opa och den får står i den vackra Waldemarsuddekrukan.

Sen blev också den här vackra vasen min! Den är så stor och tung och lyxig och jag tänker ha amaryllis i den hela julsäsongen igenom. Visst kan du se det framför dig? Laxröda amaryllis med matt eucalyptus! LJUVLIGT! Den kommer från house doctor och finns bland annat här. Av mina föräldrar fick jag tillskott till min samling av Swedish grace porslin från Rörstrand. <3 Den lilla ljusstaken i tenn är arvegods från min oma och opa och de två långa stakarna ”kulan” (som är i smärtsamt stort behov av att putsas) är från Svenskt tenn.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x