Världens bästa dag

gunga i solen-1

Åh, vilken fin dag vi har haft! Allt har klaffat, det har varit noll gnäll utan istället har vi skrattat och gosat och verkligen känts som ler och långhalm. Dagen började med frukost och sen skruvade jag upp den underbara rosettkroken från Svenskt tenn. Nu sitter den i sovrummet och allt vackert kan hänga på display. Vid elva rullade vi iväg för att luncha med Christina, Sara och Gabbi, och alla ungarna såklart. Efter lunch var det sovdags så vi rullade ut i solen och satt i parken och snickesnackade. En efter en vaknade ungarna och vi tog då en sväng om i gungorna. Estrid var skeptisk. Vi får väl se om hon värmer upp för gungorna längre fram. Sen rullade vi in till stan och tittade lite i butiker och jag blev ett par örhängen rikare. Till slut kom vi hem och vi lekte lite, lagade middag, åt middag och sen nattade jag Estrid.gunga i solen-2
Nu är jag verkligen slut som artist för David har haft en stor jobbdag så jag har haft Estrid från morgon till nattning. Mina kinder är lite varma och sådär svidiga som vinterblek hud blir i den första vårsolen. Jag har ju varit uppe sen 05.30 och det känns i huvudet, i axlarna och i ögonen. Nu är det jag som klappar ihop datorn och kryper ner i sängen. Men vilken underbar dag det blev. Strålande sol, både på himlen och i mitt bröst. Det kan faktiskt inte bli bättre.
gunga i solen-3 svenskt tenn rosett-1

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x