Med denna lampa blev jag wife of the year!

David har varit så duktig, sån kämpe, sån bra pappa och jag ville verkligen skämma bort honom. När han fyllde år i maj hade vi så hektiskt och stressigt att jag tydligt deklarerade ”jag hinner inte köpa present eller fixa NÅGOT”. Han accepterade. Bless his heart! Det hade jag givetvis aldrig accepterat om rollerna var ombytta. Mitt kontor ligger precis bredvid Svenssons i Lammhult. Farligt! En dag efter jobbet gick jag in och bestämde mig för att köpa lampan vi båda drömt om så länge. IC lights T1 high bordslampa med mässingsfot.

Jag kom hem med den och voila #wifeoftheyear-award gick till mig. Nu står den så fint på vårt sideboard i köket. Extra mallig är jag dock över mina blommor. De är allihop från mina egna blomodlingar!

Här är vallmos, pioner, någon slags brudslöja och lite annat som jag givetvis redan glömt namnet på. När jag gör buketter tänker jag alltid på Weronica, som bloggar på Living by W, om hon hade gett tummen upp till buketten. jag tror hon hade gett tummen upp till denna. Särskilt eftersom jag använt hennes ”hemliga” knep och arrangerat blommorna i hönsnät i en kruka.

Det är sannerligen en oerhörd njutning att kunna gå ut i mina egna trädgård och dagligen plocka in nya färska blommor. En välsignelse. Jag börjar redan se fram emot höstkvällarna som kommer handla om att bläddra i mina trädgårdstidningar, titta på mina inspirationsbilder och planera för den kommande trädgårdssäsongen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marit
Marit
4 år sedan

Alltså lampan!
Skulle gärna vilja se lite av er uteplats om du skulle kunna tänka dig det. Såg på stories en liiiiiiten del av den och den verkar vara mysig. Håller själv på att fixa altan så skulle vara glad för lite schyst inspo 🙂

Frida
Frida
Reply to  Marit
4 år sedan

vår uteplats blev inte så fixad i år! men nästa sommar, då jäklar! då blir det bildbonanza!

Pia Widlund
4 år sedan

Underbara bilder. Bilderna på blommorna får mig att tänka på barndomens bokmärken.

Frida
Frida
Reply to  Pia Widlund
4 år sedan

åh men ja, det har du rätt i!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x