Presenttips till alla hjärtans dag

Om jag börjar med att klargöra det jag inte gillar med alla hjärtans dag så har vi fått det ur världen. Jag gillar INTE de här rosorna, nallarna och chokladaskarna. Av den anledningen att det är noll personligt för MIG. Om du älskar rosor och chokladask så är detta fantastiska presenter till dig. Men om jag och mina kärlekar i livet ska firas vill jag att det ska vara personligt. Annars kan man lika gärna strunta i att köpa något alls. Jag tror jag ser de här nallarna som en enkel väg ut. ”Jag köper på macken på vägen hem”-typ av grej. Med det sagt så går vi nu över till vad jag tycker är härliga presenter, upplevelser och typ av firanden till alla hjärtans dag.

Restaurang
Estrid ska sova över hos mormor och morfar på lördag så jag och David har nu oändligt med valmöjligheter. Vad ska vi göra denna lördag? Kanske går vi på restaurang för ett tidigt alla hjärtans dag-firande. Eller så går vi på resturang alla tillsammans på alla hjärtans dag. Det behöver inte vara en dyr eller flärdfull resturang. Den ska bara vara mysig och ha god mat. För det finns något så mysigt och romantiskt i just restaurang. Man blir uppassad, äter gott och slipper diska efteråt. (På bilden ser du Quan, en av mina favoritrestauranger i Malmö).

Blommor
Även om den trötta röda rosen inte är för mig så finns det få saker jag älskar så mycket att få och köpa själv som blommor. Jag blir helt otroligt glad av det!

Massage
OMG mitt bästa! Antingen gör man hemmaspa och ger eller får massage. Eller så ger man bort en massage på salong. Eller så gör man som jag, har en massör som kommer hem till en och masserar hemma. Det är faktiskt det lyxigaste i mitt liv! Du hittar detta fina massageljus från Rituals här (adlink).

Doftljus
Jag är doftljuskonnossör! ÄÄÄÄÄLSKAR! Det är alltid stående på min önskelista! En fantastisk sak att ge bort och att få! Det här är jag personligen SÅ nyfiken på! Du hittar det här (adlink). Nu kommer här en liten önskelista med saker jag önskar mig till alla hjärtans dag. Och kom ihåg, om ingen annan köper det till dig så köper du det själv. För den finaste kärleken av allt är ju egenkärleken!

Vasinsats till min stumpastake. Hur fin? (adlink).

Lyxigt diskmedel! (adlink)

Jag ÄLSKAR detta porslin och önskar mig både den stora skålen och den lilla.

Jag önskar mig stora utekrukor från DBKD. (adlink)

Tvek om David älskar mig fullt såhär mycket!! Men jag hade blivit väääääldigt glad för denna väska från Stella McCartney (adlink).

Hur fantastisk jacka från Monki? (adlink) My kind of love!

Men alltsååååå!!!! Hela jag blir en sån emoji med hjärtögon när jag ser dessa pumps från Kate Spade.

Den här boken är jag så nyfiken på! Jag har läst massa bra om den!

David, skit i den färdiga chokladasken! Men köp gärna denna från Georg Jensen och fyll den med härliga tryfflar! =) (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x