Mitt nya sideboard från Rowico

Jag letade så länge efter det perfekta sideboardet och senast för någon vecka sedan bloggade jag om det här. Äntligen fann jag det! Detta sideboard kommer från Rowico och finns här. Scrolla till nästa bild för att se hur det såg ut innan…

Alltså OMG vilken skillnad! Vårt vardagsrum blev genast en miljon procent mer lyxigt, modern och stilrent!

Rowico är ett familjeföretag som är lokalt för en skåning som mig eftersom rötterna för företaget är Halmstad. Jag tyckte så mycket om leveransen av den här bänken. Själva bänken var ihopsatt men benen följde med separat. Den var enkel att montera, kom med en toppen bra instruktionsbok och resultatet ser så lyxigt ut. Jag föll för Rowico för att de har ett hållbarhets- och miljötänk vilket jag uppskattar. Och det är något med familjeföretag som osar trygghet tycker jag.

Från vänster ser du ljusstake från Klong (adlink), snäckskål från ByOn (adlink), kruka från svenskt tenn, doftljus från Rituals (adlink) och bordslampa från Flos.

Denna lampa var den första designlampa som jag och David köpte. Jag minns såväl hur vi sparade. Vi hade sparpengar, ett presentkort och en magväska full med mynt från helgens loppis. Sen spatserade vi in hos Svenssons i Lammhult och betalade med kort, presentkort och en triljon mynt. Personalen var så gullig och hade tålamod med alla dessa mynt. Jag intygade att vi inte rånat en värdetransport utan blott stått på loppis helgen innan. Och när vi sen fick hem lampan kändes det så otroligt stort. Att vi tagit ett stort kliv mot det drömliv vi båda önskade oss. Än idag är jag så förtjust i denna klassiska lampa.

Detsamma gäller vasen ”dagg” från Svenskt tenn. Jag tröttnar ALDRIG på den!

Att skapa ett hem som jag trivs i är otroligt viktigt för mig. Det är här jag får tid för återhämtning och reflektion. Det är här jag skapar minnen och drömmar. Det är här jag visar upp vem jag är och bjuder in människor att besöka. Ett vackert hem gör otroligt mycket för välbefinnandet.

Nu blir jag så lycklig varje gång jag går i hallen och sneglar in i vardagsrummet. Så vackert det blev! Som ni kanske redan sett på stories finns det även en tavelvägg ovanför sideboardet nu, men det visar jag mer av i ett annat inlägg.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x