Veckonytt #186

Så var helgen till ända, men det gör inte så mycket. Jag har gått in i någon slags mental ”nu är det sommarlov”-känsla. Jag tror det är för att David och Estrid kommer vara hemma hela sommaren nu. David ska göra några enstaka fotojobb men annars har de två ett väldigt långt och skönt sommarlov.

I sann sommarlovsanda letar jag efter luftiga sköna blusar att kunna bära från stranden till trädgårdsfesten. Den här från Lindex är så fin (adlink).

Jag läste den här artikeln om ”hälsofaror” i otvättade lakan. Alltså paniken! Gick direkt upp och och bäddade om och tvättade lakanen. Så nu är ordningen återställd. Nu kommer det ALDRIG gå mer än en vecka mellan bytet av lakan!

Jag är så nyfiken på My Feldts nya och väldigt fina bok!

Så chica lite längre shorts från Ellos (adlink). ÄLSKAR dem! Och herregud, vilket galet pris!

Även Lindex har fått in ett par alldeles underbara short (adlink).

Jag har bestämt mig! Nu ska vi måla om sovrummet. Jag är SÅÅÅÅ trött på den mörkblå färgen. Jag trivs inte alls med ett mörkt sovrum. Det var modigt av oss att prova det men det var inte alls för oss. Den här artikeln om att hitta rätt väggfärg och vad man ska tänka på har varit väldigt hjälpsam nu när vi ska välja färg. Och vet du, jag har faktiskt klickat hem färg nu och hoppas verkligen att det blir i verkligheten som det ser ut i mitt huvud.

Sunda och härliga PT-Fia har gjort en lista med 20 hälsosamma grejor att testa någon gång. Alltså sååå bra lista!

Är du nyfiken på vad för slags mode som är on trend nu i sommar? Spana in den här artikeln hos Elle. Jag blev galet inspirerad och började genast kolla i min garderob vad jag redan har och vad jag behöver uppdatera med.

Elle listar även magiska badplatser i Sverige som ger utlandskänsla och OMG vad jag blev lokalpatriotisk när mitt strandparadis Skanör med Falsterbo står med. Och ja, jag håller med. Detta är en helt magisk plats som vi har lyckan att få bo på permanent. Jag rekommenderar dig verkligen att besöka vårt drömparadis i sommar! (så länge du är symptomfri och duktig på social distansering!).

Nu snurrar tankarna kring inredning i sovrummet. Nytt golv, ny väggfärg, sänggavel, sängbord, lampor, sängkappa, nya sängkläder. Ja du hör ju, Jag har fått något av en sovrumspsykos. Jag är helt in love med denna sänggavel från Sleepo! Så himla fin!

Nu önskar jag en inspirerande och härlig start på veckan. Fokusera på 80%, 80-talsmänniskan och magi varje dag så kommer denna vecka vara underbar på alla sätt och vis!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x