När jag fick böcker av mina idoler Ebba von Sydow och What decorates my day

Vad är din adress? Så löd frågan som damp ner i min inbox från Emma Johansson som driver bloggen och instagramkontot what decorates my day. Kort därefter fick jag samma fråga i min inbox från Ebba von Sydow. Och. jag. dog. lite! Dessa två kvinnor som jag följt så väldigt väldigt länge och som är helt otroliga förebilder för mig. Hur de använder bildspråk, texter, innehåll och känsla för att skapa innehåll, göra sin röst hörd och hur de är influencers. Det är verkligen en stor ära att få deras böcker i min brevlåda.

Får man bli mallig för en sekund? Jag har drömt så otroligt länge om att vara en så pass stor influencer att folk vill skicka mig sina saker. Inte för själva sakernas skull, utan för att min röst och min input spelar roll. Det känns så fint att jag byggt ett systerskap inne hos mig där jag bara vill ge er tips om det allra finaste, bästa, snällaste och mest inspirerande. Att jag får lov att erbjuda inspiration och livsglädje till er helt enkelt. Och därför vill jag verkligen rekommendera dessa böcker för de är precis vad vi i min lilla grupp här behöver i våra liv.

Ebbas nya bok har hon skrivit tillsammans med sin syster och mamma. Det är så fint tycker jag. Den heter ”Maten, livet och samtalen runt köksbordet” och finns här. Det är en underbar kokbok med precis sådär enkla släng-ihop recept som jag gillar. Sen är det ju lite extra lyxigt att visa av bilderna och texterna knyter an till Ebbas sommarställe som ju faktiskt ligger här i Skanör med falsterbo där jag ju bor. Jag bläddrade genast igenom boken och blev så sugen på att ställa till med trädgårdsparty. Jag vill bjuda på lax och potatis, frisk citrussallad, läskande drycker och smarriga efterrätter.

En alldeles sagolik liten pralin att ha i köket.

Den andra boken är ”Livsjournalen – kalender för livsplanering” och är skriver av Emma Johansson och Maria Wiig. Den finns att köpa här. Det är en självcoachingsbok och med hjälp av övningar som författarna själva gjort får man knepen för att våga säga upp sig, lämna tryggheten i fast anställning och satsa på sitt hjärteprojekt. Den här boken blir som en tillgång till en egen coach för kunna göra förändringar i livet, hitta tillbaka till passionen och helt enkelt göra livet meningsfullt. Och jag är helt med på detta för det är också något jag tycker är så viktigt. Livet måste vara meningsfullt. inte bara något man glider sig igenom.

Boken är indelad i olika delar med själccoachningsfrågor, veckovyer som är odaterade så att du kan börja precis när du vill, space för planering och reflektion varje vecka och massa vackra bilder och eftertänksamma texter. Det enda jag inte gillar med denna bok är att jag inte kom på att göra den själv! 😉

Hoppas din lässommar blir njutningsfull!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x