Veckonytt #209

Hey girl hey! Det är jag, din heltidsinfluencer speaking! japp, jag är lite övertaggad denna morgon! Det speglar veckans veckonytt. Den har ett skrivbordstema (ish) kan man säga.

Vad vill jag alltid ha på mitt skrivbord hemma nu? Jo, en riktigt lyxig och flärdfull handkräm. Den här från Clarins (adlink) är en klassiker som är en riktig favorit hos mig.

Visst vill vi alltid ta en liten promenad under arbetsdagen nu? Jag tänker en liten runda innan man börjar, under lunchen eller en kortis när jobbdagen är över. För min lilla sträcka-på-benen-runda hade jag gärna haft på mig denna magiska jacka från H&M (adlink).

Är du sugen på den trendiga stora kragen men vågar inte ge dig på en hel blus? Då är en löskrage ett så bra och prisvärt alternativ. Nu kan du pimpa alla dina klänningar och tröjor i ett kick! Ta din officeklänning till nästa nivå med denna krage från Kappahl (adlink).

Sitter ditt smink inte bra under hela arbetsdagen? Då ska du definitivt börja använda en primer under din foundation eller färgade dagkräm. I dessa kalla torra tider behöver vi alla fukt och glow. Den här lyxiga primern från YSL (adlink) är lystergivande och skapar en blurrad effekt på huden. Perfekt hy i en flaska med andra ord.

I vår kommer det vara SÅ trendigt med en bar rygg. Det är så himla himla snyggt tycker jag. Den här magiska toppen hittar du här (adlink).

Perfekta slacks för under 300 kronor!? Ja, tack! (adlink).

Än är mjukistrenden här för att stanna! Det tackar jag för! Om du vill satsa på en lite trendigare mjukisbyxa se till att den kommer i en vårig mjuk pastellfärg. Dessa från Ganni är magiska (adlink).

Något som får mig att känna att jag verkligen jobbar, fast jag är hemma, är att klä upp mig och inte skrota runt i pyjamasen hela dagen. Jag har funderat på att ta det till nästa nivå. SKOR! Ett par flärdfulla sandaler som är mer påklädda än tofflor men mindre flärdfulla än klackar. Dessa lyxskor från J W Anderson (adlink) är typ de snyggaste jag sett någonsin!

Jag lovar dyrt och heligt att låta ett lyxigt doftljus vara tänt på mitt skrivbord varje dag! Jo Malone är och kommer alltid vara ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till all things doft! MAGI! (adlink).

Sitter du i zoom-möte i dessa tider? Unna dig några riktigt fina håraccessoarer så att du alltid känner dig chic och fixad fast att du inte är på det fysiska mötet. Denna klämma från PFG Stockholm tycker jag är lika delar vacker som cool och är chic till varje frisyr och hårfärg (adlink).

Ha en underbar måndag! Det ska jag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
3 år sedan

Hurra Frida, lycka till! Det är så härligt att få följa dig.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x