Veckonytt #231

Vilken dag! Estrids första sommarlovsdag och på tv börjar äntligen ”sommarlov” på SVT! Som vi längtat! Långa, lata dagar med lek, bus, mys och för min del att laga sjuttioelva mål mat, diska oavbrutet och smörja solkräm. Typ så! Och så smyga in lite arbete då och då. Jag börjar med att riva av veckans veckonytt.

Ni är många som frågar efter min stora halskedja. Det är slutsålt men jag hittade den här varianten hos Ellos (adlink) som är SÅ fin!

Jag är så sugen på en ribbad bikini i sommar. Den här från COS är riktigt snygg! Färgen på en solbränd eller mörkare hud är ju magi! När jag bloggar detta inlägg är COS hemsida nere, men klicka in där sen och sök på bikini som kommer det upp!

Magisk sommarklänning från H&M (adlink).

Wow vilka vackra och lyxiga sandaler från Valentino! (adlink).


Ett krämrouge i ett stick är ju så praktiskt! Enkelt att applicera och perfekt att ta med i handväskan om man behöver dutta på och förbättra under dagen. Det här från Lancome är jag så sugen på! (adlink).

HUR snyggt var inte detta set? Jag personligen tycker jeansjacka kan vara så osmickrande på en kurvig kropp, men inte om den går att dra in i midjan. Då är det helt plötsligt ett magiskt plagg! Och tillsammans med kortare jeans är det en såååå snygg och cool outfit. Du hittar jeansjackan här och jeansen här (adlinks).

En silkig kjol känns som ett måste i sommar (adlink).

Och ett lyxigt silkigt nattlinne! Det är verkligen vad kvinnan jag vill vara sover i! (adlink).

Underbar sommarklänning nummer 1 (adlink).

Underbar sommarklänning nummer 2! (adlink)

Ha nu en underbar start på veckan darlings!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x