veckonytt #276

God morgon min vän! Då var det måndag igen! Min bästa dag! Vår helg var fullspäckad med middag hos vänner både fredag och lördag och igår var min oma och opa (mormor och morfar) på söndagsfika hemma hos oss. Så himla mysigt! David börjar skolan idag och det ska bli så mysigt att ha honom hemma om dagarna igen! (och skönt att ha en fotograf nära till hands). Nu ska jag kicka igång er måndag med detta veckonytt.

How ’bout these boots? (adlink) Visst är de grymt snygga! Perfekt längd på klacken. En riktigt snygg vardagsboot! Du kan bära den både till klänning, kjol och byxor.

Jag hittade dessa handdukar från NJRD och tyckte att de var så vackra! Dagens tips! (adlink)

Varje kvinna måste ha en powerring. Den hon tar på sig när hon ska in på viktiga möten, få extra kraft och något som påminner henne om allt hon klarar av. Den här ringen från Lugot tycker jag mycket om.


OMG! Dör för denna väska!

Just nu drömmer om jag om den här soffan i biblioteket.

Äntligen börjar tiden för tända ljus komma tillbaka! Jag älskar dessa ljusstakar och vill så väldigt gärna ha dem alla tre såhär i en grupp.

Och när fokus skiftar från grönskan i trädgården till grönskan inomhus är jag alltid på jakt efter fina vaser och krukor. Jag vill tipsa om denna vas från HM.

Jag hittade det här lyxiga örhänget på Net-a-porter och det är exakt ett sådant smycke man ska köpa till sig själv när man åstadkommit något eller nått ett stort mål. Magiskt! (adlink).

Underbart lyxig färgklick till garderoben (adlink).

Slutligen vill jag tipsa om att de här underbara tygservetterna är rea just nu. (adlink). För alla dukningar blir mycket härligare med tygservetter!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x