Tankar inför höststarten

Det är de sista skälvande dagarna innan Estrid för första gången börjar skolan! Och jag måste erkänna, jag är otålig. Jag tröttnade på att ha semester och gick tillbaka till jobbet. Men fortfarande är David och Estrid hemma. Jag vill mest få vara hemma själv. Jag ser så väldigt mycket fram emot den här hösten. Jag är nyfiken på vad som kommer hända i min karriär som influencer och jag längtar efter rutinerna. De dagliga promenaderna, träning, slippa svettas, te och böcker på kvällarna, laga massa god mat och nu när de flesta är vaccinerade, hålla middagar och gå på middagar. Jag tror det kommer bli en underbar höst.

Jag hade ingen riktig semester utan jobbade lite alla dagarna. Men det var för splittrande för mig. Jag märkte att jag missade grejor, var ute i sista sekund och varken kunde närvara 100% på jobb eller 100% med familjen. Men jag klagar inte. Det är nog så här det är att vara sin egen och jag ska bara försöka få rutiner för även det. Tur det kommer fler sommarlov att öva på. Det som upptar mina tankar mest nu är vår renovering vi ska göra av biblioteket. Vår hantverkare är här och bredspacklar två rum och dessa ska jag sedan måla om. Sen kommer stora bygget. Ett rejält DIY med underskåp från IKEA och Billy-bokhyllor. Om det blir som i mitt huvud så kommer det bli fantastiskt. Jag är väldigt ivrig att sätta igång.

Igår spikades Estrids alla aktiviter. Jag sa MAX två, det blev fyra. Vilket flängande det kommer bli. Men jag minns hur jag var när jag var liten. Jag ville testa allt och hade aktiviteter typ varje dag. Crossfit, gymnastik och balett som Estrid vill och simskola som hon måste gå i. För mig är det givet att barn bara måste kunna simma. Särskilt här nere som dels är en strandort samt att flera av hennes vänner har pool i trädgården. Så i simskola får hon gå tills hon tagit simborgarmärket. Sen slipper hon.

Om en liten stund åker David och Estrid iväg på utflykt med mormor. Då ska jag sätta mig med min kalender och börja drömma och planera för hösten. En stor kopp te, mysig musik och bara lugn och ro att göra mål och planer.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x