Veckonytt #235

Åh, jag har LÄNGTAT efter bloggen! Det blev helt enkelt lite övermäktigt där några veckor över sommaren så bloggen fick gå på semester. Men nu är jag tillbaka och jag har så mycket härligt och roligt content att visa er framöver. Nu kör vi en peppig sensommar-edit med massa godbitar.

Efter sol, bad, sena kvällar och kanske mycket vin har huden fått ta lite stryk. Ni vill jag unna mig en härligt återfuktande essence (adlink) som jag klappar in i huden och ser den dricka upp. SÅÅÅÅ härligt!

Jag läste en artikel hos Femina om studier som visar (ja ingen överraskning där) att tjocka fat-shamas hos doktorn. Jag har aldrig varit med om det men det är min konstanta rädsla när jag går till doktorn. Jag vill uppmärksamma detta så att det en gång för alla blir tryggt och säkert för tjocka att söka den vård de faktiskt har rätt till.

Drömshortsen har du här! (adlink). Perfekta i denna övergång mellan sommar och, snart iallafall, höst.

Oj oj oj vad jag vill ha denna väska från Chloé. Den hamnar direkt på önskelistan! (adlink).

Om du, förhoppningsvis, blivit lite stärkt av mina ord i sommar och tanken har slagit dig att nu är tiden för din inre powerkvinna att komma fram, har jag ett råd! Köp en statementring. Jag har ett par och jag älskar dem. De påminner mig om min inre styrka och ger mig styrka i de situationer då jag känner mig osäker. Denna från Edblad tycker jag är helt fantastisk! (adlink).

På tal om powerkvinnor! Hur uppfriskande är inte den här artikeln om att forskning visar att kurviga kvinnor är lyckligare OCH lever längre!

Varje kvinna behöver faktiskt den perfekta ögonskuggspaletten i alla neutrala nyanser. Denna är P-E-R-F-E-K-T-I-O-N! Finns hos Sephora (adlink).

Klänningsperfektion från Monki! Finns upp till XXL. (adlink).

Det här är en så modern jeansmodell för hösten. Dessa godbitar hittar du här (adlink).

Jag har älskat det glow som jag haft under sommaren när jag varit solkysst. Och jag vill behålla den över de kallare månaderna. Jag är så nyfiken på dessa pads från Swiss clinic som är återfuktande self tan pads. Låter ju helt perfekt! (adlink).

Ha nu en underbar vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x